Birth Year Halskæde

229,00 kr.

Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Panzer halskæde med årstal vedhæng er et rå og personligt smykke, som rigtig mange forkæler sig selv med og bruger som ‘Birth Year Halskæde’, netop som vi har kaldt det. Men faktisk kan denne årstal halskæde være et symbol på så mange andre fine ting, der betyder noget for dig. Du kan eksempelvis give årstal panzer halskæden til din veninde, med det årstal, i mødte hinanden. Virkelig fin idé, synes vi!

Halskæden findes med årstallene 1997-2012.

Materiale: 14k guldbelagt- og sølvfarvet rustfrit stål

Størrelse: 38 cm + 5 cm forlænger

Specifikationer

Yderligere information

Årstal

1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012

Farve

Guld, Sølv

Flere detaljer

Panzer halskæde med årstal vedhæng er et rå og personligt smykke, som rigtig mange forkæler til sig selv med og bruger som ‘Birth Year Necklace’, netop som vi har kaldt det. Men faktisk kan denne årstal halskæde være et symbol på så mange andre fine ting, der betyder noget for dig. Du kan eksempelvis give årstal panzer halskæden til din veninde, med det årstal, i mødte hinanden. Virkelig fin idé, synes vi! En personlig halskæde vil betyde meget for modtageren og er en gave man vil kunne bruge i mange år. Halskæden med årstal kan også være en gave til dig selv – vælg et årstal med betydning for dig. Det giver et personligt udtryk til din smykkestyling.

Halskæden er en panser halskæde som er en elegant og moderne kæde – Panzerkæden har et tidsløst udtryk og er en simpel kæde du kan bruge til alt! Se også vores andre panser kæder lige her.

Instagram
På vores Instagram kan du se mange flere billeder af vores årstals halskæde – og du kan også finde billeder af vores mange andre produkter. Leder du efter flere halskæder du kan style denne personlige halskæde med? Så tjek vores udvalg af halskæder lige her.

Mangler du den perfekte gave til studinen, konfirmanden, mors dag, kæresten eller en bare-fordi gave? Så er vores årstals halskæde helt perfekt. Marker dagen for fødselsdag, dimissionsdag, året hvor I mødtes osv. Mulighederne er mange, men vi er sikre på, at modtageren af denne gave bliver glad!

Vi pakker gerne din ordre ind hvis den skal gives som gave. Vi leverer din ordre på kun 24-48 timer og tilbyder 14 dages returret fra den dag gaven gives eller ordren modtages. Vi guider og hjælper dig gerne gennem dit køb på kundeservice hvis du skulle have nogle spørgsmål! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Super flotte smykker, og de er virkelig i god kvalitet! Kom hurtigt frem med posten. Jeg går med dem hver dag. Vil helt sikkert bestille fra dem igen.
- Tina
Jeg modtog flat snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg bruger den hver eneste dag, og den ser stadig ud som ny! Jeg kommer 100% til at handel her igen, fordi de har så fine smykker til gode priser.
- Lone
Skøn hjemmeside! Super hurtig levering af et rigtig flot smykke. Indpakningen var rigtig fin og der var en beskrivelse med af, hvordan jeg bedst passer på smykket. Vil meget gerne handle her igen i fremtiden.
- Helle
Skøn webshop! Købte smykker til min kæreste forleden, og pakken modtog jeg under et døgn efter, jeg havde bestilt. Smykkerne er rigtig fine, og særligt til prisen.
- Jan
Smykkerne er af en virkelig fin kvalitet. Jeg købte et armbånd og en halskæde fra dem for et par år siden, og de ser stadig ud som nye. Jeg har mange smykker herfra, og jeg er meget tilfreds med det hele. Mix&Match konceptet er virkelig genialet og så søde! Klar anbefaling!
- Freja
Virkelig god service! Pakken var hurtigt klar til afhentning. Smykkerne har en god kvalitet, og de er super hurtige på deres kundeservice og rigtig flinke! Her handler jeg helt sikkert igen.
- Sally
    Din kurv (0)
    Ingen varer i kurven.
      Beregn forsendelse