Crystal Hoop Sæt

132,30 kr.

Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Trendy sæt af 3 hoops i forskellige størrelser med sten. OBS! Sættet består kun af 3 individuelle øreringe, så ønsker du 3 øreringe til hvert øre, skal du bestille 2 x sæt.

Materiale: 14K guldbelagt eller hvidguldbelagt kobber.

Størrelse: 1 cm + 1,2 cm + 1,5 cm

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Guld m. lilla sten, Sølv

Style

Flere detaljer

Øreringesæt til flere huller – Hoops med sten

Trendy sæt af 3 hoops med sten. Øreringesættet består af tre øreringe med klare sten. Hoop sættet er genialt til dig med flere huller i ørererne eller hvis du bare er vild med at mix og matche dine øreringe. Når du køber dette hoop sæt modtager du tre hoops med sten. Øreringesætter til flere huller kan både fås i guld og sølv farvet, og passer derfor ind i enhver garderobe og smykkeskrin. Er du interesseret i at se flere af vores øreringesæt så kan du finde dem her.

Farve : Guld el. sølvfarvet
Materiale : Kobber + guldbelægning

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg ud af andre øreringe, vi har noget til enhver smag til gode priser! Vi leverer din vare på 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb!

Instagram: Se flere billeder af vores øreringesæt til flere huller på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores fine ringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så vild med denne ring som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Super flotte smykker, og de er virkelig i god kvalitet! Kom hurtigt frem med posten. Jeg går med dem hver dag. Vil helt sikkert bestille fra dem igen.
- Tina
Jeg modtog flat snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg bruger den hver eneste dag, og den ser stadig ud som ny! Jeg kommer 100% til at handel her igen, fordi de har så fine smykker til gode priser.
- Lone
Skøn hjemmeside! Super hurtig levering af et rigtig flot smykke. Indpakningen var rigtig fin og der var en beskrivelse med af, hvordan jeg bedst passer på smykket. Vil meget gerne handle her igen i fremtiden.
- Helle
Skøn webshop! Købte smykker til min kæreste forleden, og pakken modtog jeg under et døgn efter, jeg havde bestilt. Smykkerne er rigtig fine, og særligt til prisen.
- Jan
Smykkerne er af en virkelig fin kvalitet. Jeg købte et armbånd og en halskæde fra dem for et par år siden, og de ser stadig ud som nye. Jeg har mange smykker herfra, og jeg er meget tilfreds med det hele. Mix&Match konceptet er virkelig genialet og så søde! Klar anbefaling!
- Freja
Virkelig god service! Pakken var hurtigt klar til afhentning. Smykkerne har en god kvalitet, og de er super hurtige på deres kundeservice og rigtig flinke! Her handler jeg helt sikkert igen.
- Sally
    Din kurv (0)
      Beregn forsendelse