Figaro Armbånd

Fra 149,00 kr.

Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Dette fine armbånd er både chunky og lækkert! Hvis du mangler lidt volume i din smykkesamling, er vores Figaro Armbånd et godt bud!

Materiale: 18K guldbelagt- og sølvfarvet rustfrit stål

Længde: 16 cm + 5 cm forlænger

Bredde: Fås i 3 tykkelser: 2mm, 4mm og 6mm,

 

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Tykkelse

2 mm, 4 mm, 6mm

Flere detaljer

Figaro armbånd i rustfri stål i guld- eller sølvbelagt. Figarokæden er en klassisk kæde, der altid har været moderne. Det er altså en tidsløs men moderne kæde, og perfekt til den basic smykkesamling. Vores figaro armbånd er perfekt at bære for sig selv eller til at style med andre armbånd for et mere chunky udtryk. Style vores figaro armbånd med vores andre figaro smykker, blandt andet figaro halskæde og figaro øreringe.

Mangler du den helt perfekte gave til den kommende fødselar, konfirmand, student eller bare til hende du holder af? Figaro armbåndet er helt klart et godt bud på den perfekte gave. Det simple og tidsløse udtryk vil passe ind i de flestes smykkesamlinger. Vi pakker gerne din ordre ind og fsætter byttefristen fra den dag gaven gives. Er du sent ude med gaven til hende? Afhent smykker gave samme dag på vores lager i Aalborg eller få dine smykker sendt på kun 24-48 timer!

Følg os på Instagram her og find inspiration!

Se også vores mange andre smukke smykker.

Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Super flotte smykker, og de er virkelig i god kvalitet! Kom hurtigt frem med posten. Jeg går med dem hver dag. Vil helt sikkert bestille fra dem igen.
- Tina
Jeg modtog flat snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg bruger den hver eneste dag, og den ser stadig ud som ny! Jeg kommer 100% til at handel her igen, fordi de har så fine smykker til gode priser.
- Lone
Skøn hjemmeside! Super hurtig levering af et rigtig flot smykke. Indpakningen var rigtig fin og der var en beskrivelse med af, hvordan jeg bedst passer på smykket. Vil meget gerne handle her igen i fremtiden.
- Helle
Skøn webshop! Købte smykker til min kæreste forleden, og pakken modtog jeg under et døgn efter, jeg havde bestilt. Smykkerne er rigtig fine, og særligt til prisen.
- Jan
Smykkerne er af en virkelig fin kvalitet. Jeg købte et armbånd og en halskæde fra dem for et par år siden, og de ser stadig ud som nye. Jeg har mange smykker herfra, og jeg er meget tilfreds med det hele. Mix&Match konceptet er virkelig genialet og så søde! Klar anbefaling!
- Freja
Virkelig god service! Pakken var hurtigt klar til afhentning. Smykkerne har en god kvalitet, og de er super hurtige på deres kundeservice og rigtig flinke! Her handler jeg helt sikkert igen.
- Sally
    Din kurv (0)
    Ingen varer i kurven.
      Beregn forsendelse