Flat Snake Halskæde

Fra 169,00 kr.

Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

En af vores helt store bestseller er vores Flat Snake Halskæde. Den er også en del af vores basis sortiment, den fåes i både guld og sølv. Og i tre forskellige tykkelse, som gør at den både kan matches med nogle af vores andre halskæde, eller er super sej og chunky alene.

Materiale: 18K guldbelagt- og sølvfarvet rustfrit Stål

Længde: 39 cm + 5 cm forlænger

Bredde: fås i 3 forskellige størrelser – 1,5mm, 3mm og 5mm. Du vælger bredde under farve.

 

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Tykkelse

1,5 mm, 3 mm, 5 mm

Flere detaljer

Flad Snake halskæde i sølv farvet

Vores ‘Flat Snake Halskæde’ har et stilfuldt og tidsløst design, der gør kæden perfekt til både hverdag og fest. Denne slange kæde har et fladt design, der lægger sig flot mod huden og tydeliggør det funklende og fine mønster. Vores Snake Halskæde kan både bruges alene for et enkelt og feminint look, men er også ideel til at stacke med andre flotte halskæder som f.eks. vores sølvbelagte Helios Halskæde, så der bliver skabt det fineste lag-på-lag effekt. Dette giver den perfekte kombination af feminin og rå. Snake Halskæde kan justeres i længden, så du kan tilpasse den til netop dig og dit look!

The perfect match: Flat snake Halskæde, Reese Ring, Tilly Ring, Victoria Halskæde og armbånd.

 

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg af andre halskæder ud, vi har noget til enhver smag og til gode priser! Vi leverer dine vare på kun 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb!

Instagram: Se flere billeder af vores halskæder på instagram og få inspiration til dit helt personlige smykkelook. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores fine halskæder. Her holder vi også give-aways og deler gode tips og tricks. Følg os på instagram, så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer, tilbud og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så vild med denne slangehalskæde som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Super flotte smykker, og de er virkelig i god kvalitet! Kom hurtigt frem med posten. Jeg går med dem hver dag. Vil helt sikkert bestille fra dem igen.
- Tina
Jeg modtog flat snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg bruger den hver eneste dag, og den ser stadig ud som ny! Jeg kommer 100% til at handel her igen, fordi de har så fine smykker til gode priser.
- Lone
Skøn hjemmeside! Super hurtig levering af et rigtig flot smykke. Indpakningen var rigtig fin og der var en beskrivelse med af, hvordan jeg bedst passer på smykket. Vil meget gerne handle her igen i fremtiden.
- Helle
Skøn webshop! Købte smykker til min kæreste forleden, og pakken modtog jeg under et døgn efter, jeg havde bestilt. Smykkerne er rigtig fine, og særligt til prisen.
- Jan
Smykkerne er af en virkelig fin kvalitet. Jeg købte et armbånd og en halskæde fra dem for et par år siden, og de ser stadig ud som nye. Jeg har mange smykker herfra, og jeg er meget tilfreds med det hele. Mix&Match konceptet er virkelig genialet og så søde! Klar anbefaling!
- Freja
Virkelig god service! Pakken var hurtigt klar til afhentning. Smykkerne har en god kvalitet, og de er super hurtige på deres kundeservice og rigtig flinke! Her handler jeg helt sikkert igen.
- Sally
    Din kurv (0)
    Ingen varer i kurven.
      Beregn forsendelse