Mocca Øreringe

159,00 kr.

Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Smukke øreringe i et flot smeltet design! Passer perfekt til vores Mocca Ring, og kan både styles til hverdag og fest.

Materiale: 14K guldbelagt eller sølvfarvet rustfri stål

Størrelse: 2,3 cm

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Style

Flere detaljer

Rustikke øreringe med en teksturpræget overflade. Disse hoop øreringe i et rustik og råt look er perfekt til dig der ønsker at skabe blikfang med dine smykker! Tilføj disse chunky og rå øreringe hoops til et basic outfit for at skabe kant! Disse rå unikke øreringe findes i guldfarvet og med en matchende ring i både sølv – og guldfarvet! Lad øreringene tale for sig selv eller style dem med andre minimalistiske øreringe for at få det perfekte mix and match øreringe look.

Her hos Winther Studio har vi et stort udvalg af øreringe! Vi har både ørestikker, hængeøreringe, kædeøreringe, hoops, earcuffs og meget mere! Vi har billige øreringe, øreringe i guld, øreringe i sølv og øreringe i rustfri stål samt andre materialer. Mon ikke der er det helt perfekte par øreringe til dig?

Vi har 24-48 timers levering og du kan også afhente din ordre på vores lager i Aalborg. Med click and collect sparer du naturligvis fragten på dine nye smykker!

Følg os på Instagram her og find inspiration!

Se også vores mange andre smukke smykker lige her.

 

 

Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Super flotte smykker, og de er virkelig i god kvalitet! Kom hurtigt frem med posten. Jeg går med dem hver dag. Vil helt sikkert bestille fra dem igen.
- Tina
Jeg modtog flat snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg bruger den hver eneste dag, og den ser stadig ud som ny! Jeg kommer 100% til at handel her igen, fordi de har så fine smykker til gode priser.
- Lone
Skøn hjemmeside! Super hurtig levering af et rigtig flot smykke. Indpakningen var rigtig fin og der var en beskrivelse med af, hvordan jeg bedst passer på smykket. Vil meget gerne handle her igen i fremtiden.
- Helle
Skøn webshop! Købte smykker til min kæreste forleden, og pakken modtog jeg under et døgn efter, jeg havde bestilt. Smykkerne er rigtig fine, og særligt til prisen.
- Jan
Smykkerne er af en virkelig fin kvalitet. Jeg købte et armbånd og en halskæde fra dem for et par år siden, og de ser stadig ud som nye. Jeg har mange smykker herfra, og jeg er meget tilfreds med det hele. Mix&Match konceptet er virkelig genialet og så søde! Klar anbefaling!
- Freja
Virkelig god service! Pakken var hurtigt klar til afhentning. Smykkerne har en god kvalitet, og de er super hurtige på deres kundeservice og rigtig flinke! Her handler jeg helt sikkert igen.
- Sally
    Din kurv (0)
    Ingen varer i kurven.
      Beregn forsendelse