Lu Ring

149,00 kr.

Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Lu Ring er en feminin ring, der både passer flot sammen med andre ringe, men som også står super fint alene med sin bølget form. Denne ring er enkel og tidløs med den smukke bølgede v form. For et mere markant look, styler vi ofte Lu Ring med ‘Wavy Ring‘, der med sine bølgede former passer smukt sammen.

Lu Ring er justerbar, og kan derfor tilpasses til din fingerstørrelse og til netop den finger, du ønsker at have den på.

Materiale: 18K guldbelagt- og sølvfarvet rustfrit stål

Størrelse: Justerbar fra størrelse 50-58.

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Flere detaljer

Bølgeformet Ring med enkelt udtryk

Vores bølget ring Lu Ring er en feminin ring, der både passer flot sammen med andre ringe. V ringen står også super fint alene med sin bølget form. Denne ring er enkel og tidløs med den smukke bølgede V form. For et mere markant look, styler vi ofte Lu Ring med ‘Wavy Ring‘, der med sine bølgede former passer smukt sammen. Denne smukke V-formede bølge ring har et enkelt udtryk men samtidig et iøjefaldende look med den anerledes form.

Wave ringen er justerbar, og kan derfor tilpasses til din fingerstørrelse og til netop den finger, du ønsker at have den på. Vi elsker regulerbare ringe, da man kan skabe nye udtryk ved at flytte den til en ny finger. Samtidig kan du nemmere stacke dine ringe og lave Mix and match med dine ringe og opnå lige præcis det look du bedst kan lide. Bølget ring fås både i sølv- og guldfarvet.

Har du brug for inspiration til hvordan du kan style vores bølgeformet ring? Du kan finde en masse inspiration til smykkelooks ved at gå ind på vores inspirationsside lige her. Du kan også besøge vores Instagram hvor vi dagligt poster inspirerende smykkebilleder.

Lu Ring Matcher perfekt med Wavy, Lilo og Lilia Ring.

Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Super flotte smykker, og de er virkelig i god kvalitet! Kom hurtigt frem med posten. Jeg går med dem hver dag. Vil helt sikkert bestille fra dem igen.
- Tina
Jeg modtog flat snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg bruger den hver eneste dag, og den ser stadig ud som ny! Jeg kommer 100% til at handel her igen, fordi de har så fine smykker til gode priser.
- Lone
Skøn hjemmeside! Super hurtig levering af et rigtig flot smykke. Indpakningen var rigtig fin og der var en beskrivelse med af, hvordan jeg bedst passer på smykket. Vil meget gerne handle her igen i fremtiden.
- Helle
Skøn webshop! Købte smykker til min kæreste forleden, og pakken modtog jeg under et døgn efter, jeg havde bestilt. Smykkerne er rigtig fine, og særligt til prisen.
- Jan
Smykkerne er af en virkelig fin kvalitet. Jeg købte et armbånd og en halskæde fra dem for et par år siden, og de ser stadig ud som nye. Jeg har mange smykker herfra, og jeg er meget tilfreds med det hele. Mix&Match konceptet er virkelig genialet og så søde! Klar anbefaling!
- Freja
Virkelig god service! Pakken var hurtigt klar til afhentning. Smykkerne har en god kvalitet, og de er super hurtige på deres kundeservice og rigtig flinke! Her handler jeg helt sikkert igen.
- Sally
    Din kurv (0)
    Ingen varer i kurven.
      Beregn forsendelse