Wavy Ring

149,00 kr.

Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

En smuk bølgeformet ring med bløde former. Den enkle ring er elegant alene, men vi styler den også ofte med andre flotte ringe fra vores kollektion – særligt ‘Lu Ring‘, der med sine bølgede former passer smukt sammen. Denne smalle ring er også god til at stacke med andre ringe!

Wavy Ring er justerbar, og kan derfor tilpasses til din fingerstørrelse og til netop den finger, du ønsker at have den på.

Wavy Ring fås både i sølv- og guldfarvet.

Materiale: 18K guldbelagt- og sølvfarvet rustfrit stål

Størrelse: Justerbar fra størrelse 50-58.

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Flere detaljer

Bølge ring

Bølge ring i enkelt og minimalistisk design. Justerbar ring der kan tilpasses lige præcis din ringstørrelse. Ringen har et simpelt udtryk med små bølget former hele vejen rundt. Denne fine bølget ring er den perfekte stacking ring, da den med dens enkle design nemt kan styles med andre smukke ringe. Du kan for eksempel style vores bølge ring med vores super populære ringe Lu ring. Så får du et super flotte ringe look der pifter dit outfit op. Vores bølgering er perfekt til dig der kan lide de klassisk ringe og enkle ringe. Matcher perfekt med Lilo, Lu og Lilia Ring.

Bølge ring og andre ringe fra Winther Studio

Hos Winther Studio har vi et stort udvalg af populære ringe, smukke ringe, enkle ringe, ringe med sten og meget mere. Vi har ringe i guld, ringe i sølv og ringe i rustfri stål, så du kan vælge dit foretrukne materiale. Vi har også ringe i enhver prisklasse. Find billige ringe eller den perfekte ring gave til hende du holder af. Du kan finde bølget ringe, chunky ringe, enkle ringe og meget mere. Ringe er med til at pifte dit outfit op, og du kan nemt sætte dit personlige præg på dit outfit med smukke ringe i enhver form eller udtryk.

Instagram og styling

På vores instagram finder du en masse inspiration til smykkestyling! Du finder populære smykker og inspiration til hvordan du kan style dine smykker. Har du svært ved at style dine fingerringe så det ser cool ud? Så hop over på vores Instagram og se vores mange smukke billeder med ringe og find inspiration til din næste styling.

 

Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Super flotte smykker, og de er virkelig i god kvalitet! Kom hurtigt frem med posten. Jeg går med dem hver dag. Vil helt sikkert bestille fra dem igen.
- Tina
Jeg modtog flat snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg bruger den hver eneste dag, og den ser stadig ud som ny! Jeg kommer 100% til at handel her igen, fordi de har så fine smykker til gode priser.
- Lone
Skøn hjemmeside! Super hurtig levering af et rigtig flot smykke. Indpakningen var rigtig fin og der var en beskrivelse med af, hvordan jeg bedst passer på smykket. Vil meget gerne handle her igen i fremtiden.
- Helle
Skøn webshop! Købte smykker til min kæreste forleden, og pakken modtog jeg under et døgn efter, jeg havde bestilt. Smykkerne er rigtig fine, og særligt til prisen.
- Jan
Smykkerne er af en virkelig fin kvalitet. Jeg købte et armbånd og en halskæde fra dem for et par år siden, og de ser stadig ud som nye. Jeg har mange smykker herfra, og jeg er meget tilfreds med det hele. Mix&Match konceptet er virkelig genialet og så søde! Klar anbefaling!
- Freja
Virkelig god service! Pakken var hurtigt klar til afhentning. Smykkerne har en god kvalitet, og de er super hurtige på deres kundeservice og rigtig flinke! Her handler jeg helt sikkert igen.
- Sally
    Din kurv (0)
    Ingen varer i kurven.
      Beregn forsendelse