Mocca Ring

149,00 kr.

Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Smuk tekstur ring med et råt men elegant udtryk. Ringen har ujævn overflade med en bølget tekstur. Denne rustikke ring er moderne men samtidig tidsløs og stilrren. Vi elsker denne ring, og mener den er et must have i enhver smykkesamling!

Materiale: 14K guldbelagt eller sølvfarvet rustfri stål

Størrelse: Justerbar fra størrelse 50-58.

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Flere detaljer

Struktur fingerring

Vores struktur fingerring “Mocca Ring” er en moderne og rustik ring med teksturpræget overflade. Match din Mocca Ring med vores flotte Mocca Earrings og få selv et basic outfit til at stråle! Denne unikke ring fås i både guld- og sølvfarvet.

Du kan både lade denne ring tale for sig selv eller skabe et iøjenfaldende smykkelook med andre flotte ringe. Du kan gå på opdagelse i vores store smykkeunivers og udvælge dine favoritter. Uanset om du er på udkig efter en enkel ring, chunky statement ring, feminin ring eller en rå ring, kan du finde det i vores store udvalg af finger ringe.

Levering

Vi har 24-48 timers levering og du kan også afhente din ordre på vores lager i Aalborg. Med click and collect sparer du naturligvis fragten på dine nye smykker!

Instagram

Se flere billeder af vores flotte Mocca Ring på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores andre fine fingerringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på Instagram, så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende indhold.

Vi håber, du bliver lige så vild med denne ørering, som vi er!

Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Super flotte smykker, og de er virkelig i god kvalitet! Kom hurtigt frem med posten. Jeg går med dem hver dag. Vil helt sikkert bestille fra dem igen.
- Tina
Jeg modtog flat snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg bruger den hver eneste dag, og den ser stadig ud som ny! Jeg kommer 100% til at handel her igen, fordi de har så fine smykker til gode priser.
- Lone
Skøn hjemmeside! Super hurtig levering af et rigtig flot smykke. Indpakningen var rigtig fin og der var en beskrivelse med af, hvordan jeg bedst passer på smykket. Vil meget gerne handle her igen i fremtiden.
- Helle
Skøn webshop! Købte smykker til min kæreste forleden, og pakken modtog jeg under et døgn efter, jeg havde bestilt. Smykkerne er rigtig fine, og særligt til prisen.
- Jan
Smykkerne er af en virkelig fin kvalitet. Jeg købte et armbånd og en halskæde fra dem for et par år siden, og de ser stadig ud som nye. Jeg har mange smykker herfra, og jeg er meget tilfreds med det hele. Mix&Match konceptet er virkelig genialet og så søde! Klar anbefaling!
- Freja
Virkelig god service! Pakken var hurtigt klar til afhentning. Smykkerne har en god kvalitet, og de er super hurtige på deres kundeservice og rigtig flinke! Her handler jeg helt sikkert igen.
- Sally
    Din kurv (0)
      Beregn forsendelse