Om os

Generelt

Stiftet af Stine Winther Østergaard

wintherstudio.com er en webshop, som sælger smykker og accessories til piger/kvinder. Vi ønsker at tilbyde et stort udvalg af smykker og accessories. Både for de som ønsker at følge tidens trends, men også for dem, som ønsker at skille sig ud.

Historie

Historien om Winther Studio startede tilbage i 2016 på Instagram, under navnet By Stine Winther. Vores første produkt var hjemmelavet smykker, scrunchies og hårbånd. Herefter opstod ideen om at producere tøj til kvinder, og ideen blev taget godt imod! Salget af vores toppe gik over alt forventning, og virksomheden Winther Studio blev derfor stiftet. I sommeren 2017 fik vi vores egen hjemmeside. Herefter tog det så meget fart, at vi måtte få produceret vores styles på systuer i Danmark, for at kunne følge med efterspørgslen. Vi ønskede at udvide vores hjemmeside med endnu flere produkter – og begyndte derfor at importere smykker og accessories hjem. Efterfølgende er vores smykker blevet super populære og i 2021 besluttede vi at gå 100% ind i at sælge smykker og accessories i alle stilarter.

Vi ønsker

Vi udvider konstant med nye varer og styles, så vores kunder altid kan være på forkant med de nyeste trends. Det er vigtigt for os, at vi tilbyder nogle priser, som alle har råd til at betale – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores kunder er vores bedste ambassadører, og vi gør derfor alt hvad vi kan, for at lytte på jer. Hvad end du har et spørgsmål, ris/ros eller brug for vejledning til dit køb, så står vi altid klar på mail og telefon.

Team

Stine

Stine er indehaver og stifter af webshoppen. Udover at have overblikket over, hvad der skal nås og gøres, bruger hun sine kreative evner til at designe smukke smykker til vores kunder. Hun har fingeren på pulsen, når det kommer til smykketrends og motiverer alle ansatte med sit gode humør.

Agnethe

Agnethe er vores Marketing Koordinator og hende der bevarer overblikket over disse aktiviteter. Agnethe sidder også med vores tekniske del og laver opdateringer på hjemmesiden, nyhedsbreve, m.m.

Camille

Camille er vores lagerleder med det store overblik. Hun sørger for, at vi altid har jeres favorit-styles på lager og at alle ordrer kommer afsted til tiden. Derudover har hun ansvaret for indkøb og er kontorets helt store humørspreder.
Mia - Marketingchef

Mia

Mia er Marketingchef og leder vores seje marketingteam og kundeserviceteam. Hun har ansvaret for vores marketingstrategi, brand og digitale strategi. Når Mia ikke er på kontoret, finder du hende i løbeskoene og hun har endda løbet marathon.

Anne-Sofie

Anne-Sofie er vores kreative Content Creator. Hun har øje for detaljen og er en ørn til at lave lækre billeder klar af vores smykker. Hun varetager vores sociale medier og sikrer, at vores visuelle materiale altid står knivskarpt.

Amanda

Amanda er vores dygtige grafiker og webdesigner. Hun har ansvaret for, at hjemmesiden er opdateret og fungerer optimalt, så brugerne får den bedst mulige oplevelse. Derudover tager hun også produktbilleder og sikrer, at vores produkter står skarpt på hjemmesiden!

Julie

Julie er vores danske kundeservicemedarbejder og det er hende, du får fat i når du ringer til vores kundeservice. Hun sidder altid klar til at hjælpe dig med hvad du har brug for. Det er også hende, der svarer dig på vores live chat og håndterer din returnering.

Vilde

Vilde er vores utroligt dygtige norske kundeservicemedarbejder, som besvarer din mail, når du har et spørgsmål. Hendes tålmodighed og positive tilgang gør hende til en favorit blandt kunderne, og hun står altid klar til at finde den bedste løsning til dig.

Line

Line er vores skarpe økonomiassistent og talknuser. Hun har overblikket over økonomien i virksomheden og sikrer, at selv de mindste detaljer er i orden - og så sørger hun selvfølgelig for, at der altid er råd til kontorsnacks.

Nynne

Nynne er vores lagermedarbejder, som sørger for, at vores pakker kommer afsted med rekordfart. Hun pakker alle ordrer med kærlighed og sørger for, at alle vores kunder får det, de har bestilt.

Freya

Freya er vores lynhurtige lagermedarbejder. Hun pakker ordrer med rekordhastighed og sørger for, at kunderne altid får de helt rigtige smykker med i æsken.

Jasmin

Jasmin er vores altid smilende kundeservice- medarbejder. Du møder hende især, hvis du afhenter din ordre på vores lager, hvor hun står klar til at give dig din pakke med hjem.

Vil du vide mere? Se vores branding video lige her

    Din kurv (0)
    Ingen varer i kurven.
      Beregn forsendelse