E-Gavekort

100,00 kr.2.000,00 kr.

E-gavekort til smykker. Giv et e-gavekort til hende du holder af, og lad hende vælge selv mellem vores store udvalg af smykker. Vi har et bredt udvalg indenfor øreringe, fingerringe, halskæder, armbånd og ankelkæder. Herunder populære kategorier som kædeøreringe, øreringe med farvet sten, simple hoops, smykkesæt og meget mere!

Mangler du den perfekte gave til fødselaren, studenten, konfirmanden, mors dags gave eller til hende du holder af bare fordi? Det kan være svært at finde den helt perfekte gave, men med et e-gavekort til smykker går du helt sikkert ikke galt i byen! Så kan hun selv vælge mellem vores kæmpe udvalg smukke smykker. Vi har smykker i guld, sølv, kobber, rustfri stål mm. Vi er sikker på, at modtageren nok skal kunne finde noget der lige præcis falder i hendes smag. Hvad end hun er til simple smykker, chunky smykker, moderne smykker eller noget helt andet. Vi har det hele!

Vi har lynhurtig levering op smykkegavekort. Modtag det i indbakken med det samme du har gennemført bestillingen!

Følg os på Instagram her og find inspiration!

Se også vores mange andre smukke smykker

Vælg beløb

kr.kr.

Dine informationer

Et gavekort til wintherstudio.com kan bruges på alle produkter på webshoppen. Når gavekortet bestilles vil der blive sendt en mail med en kode i til modtager, medmindre du udfylder egen mail som “modtager”, som skal anvendes ved betaling med gavekortet.

Gavekortet er gyldigt i 3 år.

Specifikationer

Yderligere information

Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Super flotte smykker, og de er virkelig i god kvalitet! Kom hurtigt frem med posten. Jeg går med dem hver dag. Vil helt sikkert bestille fra dem igen.
- Tina
Jeg modtog flat snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg bruger den hver eneste dag, og den ser stadig ud som ny! Jeg kommer 100% til at handel her igen, fordi de har så fine smykker til gode priser.
- Lone
Skøn hjemmeside! Super hurtig levering af et rigtig flot smykke. Indpakningen var rigtig fin og der var en beskrivelse med af, hvordan jeg bedst passer på smykket. Vil meget gerne handle her igen i fremtiden.
- Helle
Skøn webshop! Købte smykker til min kæreste forleden, og pakken modtog jeg under et døgn efter, jeg havde bestilt. Smykkerne er rigtig fine, og særligt til prisen.
- Jan
Smykkerne er af en virkelig fin kvalitet. Jeg købte et armbånd og en halskæde fra dem for et par år siden, og de ser stadig ud som nye. Jeg har mange smykker herfra, og jeg er meget tilfreds med det hele. Mix&Match konceptet er virkelig genialet og så søde! Klar anbefaling!
- Freja
Virkelig god service! Pakken var hurtigt klar til afhentning. Smykkerne har en god kvalitet, og de er super hurtige på deres kundeservice og rigtig flinke! Her handler jeg helt sikkert igen.
- Sally
    Din kurv (0)
    Ingen varer i kurven.
      Beregn forsendelse