Persondatapolitik

Her på siden kan du finde en detaljeret beskrivelse af, hvordan vi behandler og indsamler oplysninger om dig (persondata). Vores persondatapolitik omfatter de oplysninger, vi indsamler om dig gennem www.wintherstudio.com og annoncer samt de oplysninger, du selv giver os f.eks. ved ordre eller tilmelding til nyhedsbrev.

Har du spørgsmål til persondatapolitikken eller de oplysninger, som Winther Studio er dataansvarlige for, er du velkommen til at kontakte os.

Hvordan håndterer  vi personoplysninger hos Winther Studio?

Når du besøger wintherstudio.com og/eller placerer en ordre, indsamler vi en række oplysninger om dig. Vi indsamler oplysninger om din IP-adresse, din enhed, browsertype og styresystem. Når du placerer en ordre, videregiver du oplysningerne: navn, adresse, mail, telefonnummer, betalingsoplysninger og ordreoplysninger i vores system, sådan at vi kan behandle din ordre. Når vi indsamler dine personoplysninger via cookies eller via check-out, beder vi dig bekræfte, således du er informeret og bekræfter den gældende persondatapolitik. 

Vi gemmer dine ordreoplysninger for at se, hvilke produkter du har udvist interesse for, hvornår du har handlet, og om vi har tidligere handelshistorie på dig. Dette gør vi også for at kunne leve op til gældende lovgivning om regnskab.

Formålet med at indsamle cookies og informationer, når du besøger vores website, er, at vi kan forbedre din oplevelse som besøgende på www.wintherstudio.com. Vi bruger blandt andet også oplysningerne til vores retargeting annoncer, for at kunne tilbyde dig målrettede og relevante tilbud.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, indsamler vi data som e-mail, navn, telefonnummer, klikrate, IP-adresse og åbningsrate. Det gør vi for at kunne optimere og levere relevante nyhedsbreve, samt internt at kunne analysere dataen for hvordan vores nyhedsbreve performer. Tilmelding til nyhedsbrev har typisk en fordel i form af en velkomstrabat, men er udelukke frivillig og kan til enhver tid afmeldes.

Hvem modtager dine oplysninger?

www.wintherstudio.com videregiver oplysninger til tredjeparter indenfor EU, herunder: Homerunner, Peak Systems ApS, Quickpay, Partner-ads og ViaBill. Derudover deler vi også dine oplysninger til tredjeparter udenfor EU, herunder blandt andet Facebook, Google, Klaviyo, Zendesk og WordPress. Når du handler hos www.wintherstudio.com er vi nødt til at dele oplysninger med samarbejdspartnere, for at kunne håndtere og fuldføre en ordre samt lave målrettede annoncer.

Homerunner og Peak Systems ApS: Benyttes til håndtering og forsendelse af din ordre, hvorved vi er nødt til at videregive informationer som navn, adresse, mail og telefonnummer.

Quickpay: betalingsgateway vi benytter til håndtering af betalinger på www.wintherstudio.com. Det er nødvendigt at videregive visse persondata for udelukkende at kunne tage imod og administrere betalinger og refunderinger.

ViaBill: långiver vi tilbyder til håndtering af betalinger på www.wintherstudio.com. Det er nødvendigt at videregive visse persondata for udelukkende at kunne tage imod og administrere betalinger og refunderinger. Der understreges at Winther Studio ApS ikke er långiver i forbindelse med en ViaBill transaktion, og alle spørgsmål angående en betaling gennem ViaBill bør rettes med dem som långiver.

Partner-ads: Affiliate platforme som tracker selv gennem links. Her videregiver vi ordrenummer og ordrebeløb, så kommission kan beregnes til vores affiliate partnere.

Zendesk: Chat-system vi benytter til at hjælpe besøgende på hjemmesiden. De data vi samler og deler kan være navn, email og IP-adresse.

Drip: Platform for e-mail marketing hvorfra vi sender nyhedsbreve ud. Her indsamler vi informationer om dig til at kunne målrette nyhedsbreve samt intern analysere data til forbedring af nyhedsbreve. Vi samler oplysninger som f.eks. navn, e-mail, fødselsdato, IP-adresse, klikrate, ordrehistorik og device.

Besøgendes rettigheder

Du har ret til at blive informeret om, hvilke persondataoplysninger vi har om dig. Ønsker du at få disse informationer udleveret, kontakt os da på support@wintherstudio.com. Herefter skal du bekræfte din identitet for os, førend vi kan give dig dine oplysninger. Såfremt nogle af informationerne er forkerte, har du ret til at få opdateret oplysningerne. Har vi ikke længere retsgrundlag for at opbevare nogle / alle dine persondata, kan der være tilfælde, hvor du har ret til at få helt eller delvist slettet oplysninger om dig. Ønsker du at tilbagekalde samtykke af persondata, kontakt os da pr. mail. Du har ret til at klage over behandling af dine persondata til datatilsynet eller gennem os via mail.

Dine persondata i forbindelse med tilmelding til f.eks. nyhedsbrev slettes ikke, medmindre du beder os om det, og vi ikke har et legitimt grundlag for at gemme disse. Dine persondata i forbindelse med et køb hos www.wintherstudio.com gemmes som udgangspunk i 5 år.

Winther Studio ApS er ansvarlige for indsamling af persondata. Har du spørgsmål kontakt os venligst på support@wintherstudio.com

    Din kurv (0)
    Ingen varer i kurven.
      Beregn forsendelse