Ava Rope Øreringe

269,00 kr.

Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Smukke og festlige hoops med massere detaljer! Disse smukke snoede hoops med vedhæng er en af vores Bestsellers, og giver en flot volume på dit øre.

Materiale:14k guldbelagt- og sølvfarvet rustfrit stål.

Størrelse: Hoop: 2 cm, Vedhæng: 4,5 cm

 

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Multi, Sølv

Style

, ,

Flere detaljer

Snoet hoops med vedhæng

Disse snoet hoops med vedhæng er et mix af forskelllige skønne vedhæng. Der er både kæde vedhæng, forskellig farvede perle vedhæng, cirkel vedhæng og perle vedhæng. Der er noget til enhver smag og det gør cirkel øreringene til noget helt unikt med de mange forskellige udtryk. De er alle forbundet på en twisted hoop, der gør det let at sætte ind i dine huller i ørerne. De farvede beaded vedhæng har en længde, der gør at de er perfekte alene. De giver meget personlighed alene i dette ene smykke. ‘Ava Rope Earrings’ kan både fåes til dig der elsker guld og sølv, da den kommer i guldfarvet og i sølvfarvet.

Disse øreringe af en del af vores meget populære waterproof serie som I også har taget så godt i mod. Hele serien er mærket med “WATERPROOF” boble i toppen. Det betyder altså, at de er modstandsdygtige overfor vand og fugt. Vi anbefaler dog stadig, at du tager dine smykker af inden du går i bad eller skal sove. Det gør nemlig, at du undgår at slide på de vandfaste smykker. Det nedsætter også levetiden på water proof smykkerne.

 

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg af andre smukke og elegante earrings ud, vi har noget til enhver smag og til gode priser! Vi leverer dine vare på kun 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb! Hos Winther Studio får du altså billige, men moderigtige smykker, der hele tiden følger tidens tendenser.

Instagram: Se flere billeder af vores øreringe med vedhæng på instagram. Få inspiration til dit helt personlige smykkelook. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter. Her holder vi også give-aways og deler gode tips og tricks. Følg os på instagram, så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer, tilbud og andet spændende.

 

Vi håber du bliver ligeså glad for disse Ava Rope Earrings som vi er. Vi ser frem til at pakke din ordre!

Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Super flotte smykker, og de er virkelig i god kvalitet! Kom hurtigt frem med posten. Jeg går med dem hver dag. Vil helt sikkert bestille fra dem igen.
- Tina
Jeg modtog flat snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg bruger den hver eneste dag, og den ser stadig ud som ny! Jeg kommer 100% til at handel her igen, fordi de har så fine smykker til gode priser.
- Lone
Skøn hjemmeside! Super hurtig levering af et rigtig flot smykke. Indpakningen var rigtig fin og der var en beskrivelse med af, hvordan jeg bedst passer på smykket. Vil meget gerne handle her igen i fremtiden.
- Helle
Skøn webshop! Købte smykker til min kæreste forleden, og pakken modtog jeg under et døgn efter, jeg havde bestilt. Smykkerne er rigtig fine, og særligt til prisen.
- Jan
Smykkerne er af en virkelig fin kvalitet. Jeg købte et armbånd og en halskæde fra dem for et par år siden, og de ser stadig ud som nye. Jeg har mange smykker herfra, og jeg er meget tilfreds med det hele. Mix&Match konceptet er virkelig genialet og så søde! Klar anbefaling!
- Freja
Virkelig god service! Pakken var hurtigt klar til afhentning. Smykkerne har en god kvalitet, og de er super hurtige på deres kundeservice og rigtig flinke! Her handler jeg helt sikkert igen.
- Sally
    Din kurv (0)
    Ingen varer i kurven.
      Beregn forsendelse