Beathe Ring

159,00 kr.

Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Justerbar ring med et lækkert banket look på overfladen. Den er super trendy, og nem at style med andre ringe.

Materiale: 14K guldbelagt- og sølvfarvet rustfrit stål

Størrelse: Justerbar fra str. 50-60.

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Størrelser

Flere detaljer

Stor banket ring med stjernemotiv i midten. Ringen er justerbar og kan tilpasses lige præcis den finger du ønsker at bære den på. Vores stor banket ring er produceret i rustfri stål hvilket betyder at den er i vores waterproof kategori. Altså i kategori med vandfaste smykker. Vandfaste smykker er mere holdbare overfor vand, fugt osv. Det er dog vigtigt altid at passe godt på sine smykker uanset om det er vandfaste smykker, guld smykker, sølv smykker eller andet. Så sikrer du dig en lang holdbarhed på dine smykker.

Find et stort udvalg af banket smykker, herunder vores cool stor banket ring. Vi har også andre varianter af banket ringe, banket øreringe, banket hoops og halskæde med banket vedhæng. Banket smykker er super trendy lige nu, og vi er vilde med det rå udtryk de giver. Banket smykker i vandfast er et must have!

Følg os på Instagram her og find inspiration! Vi poster dagligt nyheder, gode tilbud, styling inspiration og meget mere. På vores Instagram afholder vi også løbende giveaways med fede præmier, hvor du kan vinde fine smykker.

Se også vores mange andre smukke smykker lige her. Når du handler hos os får du lynhurtig levering på kun 24-48 timer! Vi synes nemlig ikke du skal gå og vente på dit nye smukke smykke. Vi tilbyder også click and collect fra vores lager i Aalborg. Her kan du afhente din ordre samme hverdag som du har bestilt og samtidig få fri fragt på smykker.

Vi sidder klar på kundeservice til at rådgive og hjælpe dig med dit næste smykkekøb. Vi ser frem til at pakke din ordre!

Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Super flotte smykker, og de er virkelig i god kvalitet! Kom hurtigt frem med posten. Jeg går med dem hver dag. Vil helt sikkert bestille fra dem igen.
- Tina
Jeg modtog flat snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg bruger den hver eneste dag, og den ser stadig ud som ny! Jeg kommer 100% til at handel her igen, fordi de har så fine smykker til gode priser.
- Lone
Skøn hjemmeside! Super hurtig levering af et rigtig flot smykke. Indpakningen var rigtig fin og der var en beskrivelse med af, hvordan jeg bedst passer på smykket. Vil meget gerne handle her igen i fremtiden.
- Helle
Skøn webshop! Købte smykker til min kæreste forleden, og pakken modtog jeg under et døgn efter, jeg havde bestilt. Smykkerne er rigtig fine, og særligt til prisen.
- Jan
Smykkerne er af en virkelig fin kvalitet. Jeg købte et armbånd og en halskæde fra dem for et par år siden, og de ser stadig ud som nye. Jeg har mange smykker herfra, og jeg er meget tilfreds med det hele. Mix&Match konceptet er virkelig genialet og så søde! Klar anbefaling!
- Freja
Virkelig god service! Pakken var hurtigt klar til afhentning. Smykkerne har en god kvalitet, og de er super hurtige på deres kundeservice og rigtig flinke! Her handler jeg helt sikkert igen.
- Sally
    Din kurv (0)
      Beregn forsendelse