Clara Mix

288,00 kr.

Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

OBS! De enkelte produkter i mixet kan ikke returneres separat.

Dette sæt er bestående af vores Long Clara Earrings og Clara Earsticks.

Materiale: 14K guldbelagt- og sølvfarvet rustfrit stål

Størrelse: 2 cm længde + 1 cm

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Style

,

Flere detaljer

Vandfast smykkesæt

Vores Clara Mix er det først vandfast smykkesæt, og kan altså derfor sagtens holde til et uforudset regnskyl. Hele vores waterproof serie er produceret i rustfrit stål, og der er derfor ingen fare for misfarvninger eller oxydering. Kan smykker tåle vand så? Svaret er ja MEN, har du dem på i bad skal man være opmærksom på at shampoo, eller balsam kan have en effekt på smykket og man skal især være opmærksom på dette, hvis der er sten på. Det kan altså godt holde til en badetur i ny og næ, men pas på med at gør det til en vane, da der er mange andre elementer udover vand der kan være afgørende.

Clara Mix er, udover at være et vandfast smykkesæt, et perfekt matchet øreringesæt. Sættet findes på hjemmesiden i både guld og sølv farvet. Det består af vores Clara Ørestikker og Long Clara Øreringe.

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg ud af andre smykkesæt, vi har noget til enhver smag til gode priser! Vi leverer din vare på 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb!

Instagram: Se flere billeder af vores Clara Mix på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores fine ringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

Husk at du finder vores smykkeforretning i Aalborg midtby, hvor du altid kan click and collect dine smykker!

Vi håber du bliver lige så vild med dette smykkesæt som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Leder du efter den perfekte gave? Så får du her den ideelle gaveidé til kvinden i dit liv!

Vores smykkesæt er en sikker vinder og laves i mange forskellige farver og kombinationer – samtidig med at du altid er garanteret en særlig pris!

Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Super flotte smykker, og de er virkelig i god kvalitet! Kom hurtigt frem med posten. Jeg går med dem hver dag. Vil helt sikkert bestille fra dem igen.
- Tina
Jeg modtog flat snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg bruger den hver eneste dag, og den ser stadig ud som ny! Jeg kommer 100% til at handel her igen, fordi de har så fine smykker til gode priser.
- Lone
Skøn hjemmeside! Super hurtig levering af et rigtig flot smykke. Indpakningen var rigtig fin og der var en beskrivelse med af, hvordan jeg bedst passer på smykket. Vil meget gerne handle her igen i fremtiden.
- Helle
Skøn webshop! Købte smykker til min kæreste forleden, og pakken modtog jeg under et døgn efter, jeg havde bestilt. Smykkerne er rigtig fine, og særligt til prisen.
- Jan
Smykkerne er af en virkelig fin kvalitet. Jeg købte et armbånd og en halskæde fra dem for et par år siden, og de ser stadig ud som nye. Jeg har mange smykker herfra, og jeg er meget tilfreds med det hele. Mix&Match konceptet er virkelig genialet og så søde! Klar anbefaling!
- Freja
Virkelig god service! Pakken var hurtigt klar til afhentning. Smykkerne har en god kvalitet, og de er super hurtige på deres kundeservice og rigtig flinke! Her handler jeg helt sikkert igen.
- Sally
    Din kurv (0)
    Ingen varer i kurven.
      Beregn forsendelse