Crystal Twist Øreringe

189,00 kr.

Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Smukke twist øreringe, som snoer sig igennem hullet og giver dobbelt øreringe-effekt.

Materiale: 18K guld- eller sølvbelagt sterling sølv.

Størrelse: 1,2 mm i diameter

 

 

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Style

Flere detaljer

Dobbelt ørering

Øreringe med sten der kun kræver ét hul i øret for at skabe et cool dobbelt øreringe look. Denne dobbelt ørering er perfekt til dig der ønsker et fyldigere look men kun har ét hul i øret. Øreringen kategoriseres som en faux dobbelt ørering, som kun kræver en piercing i øret. Skab et fedt, råt og fyldigt look med denne dobbelt falsk ørering i guldbelagt materiale.

Earcuff ørering

Har du kun ét hul i øret men er vild med et mere iøjefaldende look? Så tag et kig på vores earcuffs! Earcuffs er ‘falske’ øreringe der blot klemmes om øret og visuelt ser ud som en ørering. Så behøver du altså ikke at få lavet flere huller i dit øre, men blot klemme din earcuff på. Earcuffs kan anvendes flere steder på øret da de kan udvides og klemmes sammen om øret præcist hvor du ønsker at placere den falske ørering.

Køb dine nye falske øreringe eller faux hoops her hos Winther Studio. Vi har nemlig lynhurtig levering, gratis fragt ved køb af smykker over 399,-. Vi har desuden 14 dages returret på køb samt på gaver. Vi glæder os naturligvis til at pakke din smukke ordre!

Følg med på vores instagram her og find inspiration til dit smykkelook. Vi poster smykkeinspiration og gode ideer til din styling af smykker!

Find alle vores smykker.

Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Super flotte smykker, og de er virkelig i god kvalitet! Kom hurtigt frem med posten. Jeg går med dem hver dag. Vil helt sikkert bestille fra dem igen.
- Tina
Jeg modtog flat snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg bruger den hver eneste dag, og den ser stadig ud som ny! Jeg kommer 100% til at handel her igen, fordi de har så fine smykker til gode priser.
- Lone
Skøn hjemmeside! Super hurtig levering af et rigtig flot smykke. Indpakningen var rigtig fin og der var en beskrivelse med af, hvordan jeg bedst passer på smykket. Vil meget gerne handle her igen i fremtiden.
- Helle
Skøn webshop! Købte smykker til min kæreste forleden, og pakken modtog jeg under et døgn efter, jeg havde bestilt. Smykkerne er rigtig fine, og særligt til prisen.
- Jan
Smykkerne er af en virkelig fin kvalitet. Jeg købte et armbånd og en halskæde fra dem for et par år siden, og de ser stadig ud som nye. Jeg har mange smykker herfra, og jeg er meget tilfreds med det hele. Mix&Match konceptet er virkelig genialet og så søde! Klar anbefaling!
- Freja
Virkelig god service! Pakken var hurtigt klar til afhentning. Smykkerne har en god kvalitet, og de er super hurtige på deres kundeservice og rigtig flinke! Her handler jeg helt sikkert igen.
- Sally
    Din kurv (0)
    Ingen varer i kurven.
      Beregn forsendelse