Daisy Ørestikker

199,00 kr.

1-3 dages levering / Fri fragt ved køb over 299 kr.

Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Forkæl dig selv med vores små ørestikker, der kombinerer enkle elegance med moderne flair. Disse øreringe har tre stilfulde dutter, der tilføjer et minimalistisk touch til din stil. Hver ørering fuldendes med en yndefuld ferskvandsperle.

Perfekte til enhver lejlighed, disse ørestikker udstråler tidløs charme og tilføjer et delikat smykkestatement til dit daglige look.

Materiale: 14k guldbelagt rustfrit stål

Størrelse: 0,8 cm

OBS! Perlens udseende kan variere, da dette er et unikt produkt og kan afvige fra billedet.

 

 

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld

Style

,

Flere detaljer
Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Super flotte smykker, og de er virkelig i god kvalitet! Kom hurtigt frem med posten. Jeg går med dem hver dag. Vil helt sikkert bestille fra dem igen.
- Tina
Jeg modtog flat snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg bruger den hver eneste dag, og den ser stadig ud som ny! Jeg kommer 100% til at handel her igen, fordi de har så fine smykker til gode priser.
- Lone
Skøn hjemmeside! Super hurtig levering af et rigtig flot smykke. Indpakningen var rigtig fin og der var en beskrivelse med af, hvordan jeg bedst passer på smykket. Vil meget gerne handle her igen i fremtiden.
- Helle
Skøn webshop! Købte smykker til min kæreste forleden, og pakken modtog jeg under et døgn efter, jeg havde bestilt. Smykkerne er rigtig fine, og særligt til prisen.
- Jan
Smykkerne er af en virkelig fin kvalitet. Jeg købte et armbånd og en halskæde fra dem for et par år siden, og de ser stadig ud som nye. Jeg har mange smykker herfra, og jeg er meget tilfreds med det hele. Mix&Match konceptet er virkelig genialet og så søde! Klar anbefaling!
- Freja
Virkelig god service! Pakken var hurtigt klar til afhentning. Smykkerne har en god kvalitet, og de er super hurtige på deres kundeservice og rigtig flinke! Her handler jeg helt sikkert igen.
- Sally
    Din kurv (0)
    Ingen varer i kurven.
      Beregn forsendelse