Flat Snake Ankelkæde

Fra 149,00 kr.

Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Flad slangekæde ankelkæde,

Fås i tre forskellige tykkelser.

Materiale: 18K guldbelagt rustfri stål

Størrelse: 21 cm + 4 cm. forlænger

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Størrelser

, ,

Flere detaljer

Flat snake ankelkæde

Vores slangekæde ankelkæde er et moderne men samtidig tidsløst smykke der går med det meste! En simpel ankelkæde i en flad slangekæde med forlænger – så du kan justere størrelse til din ankel. Slangeankelkæder er blevet moderne grundet det tidsløse udtryk. Ankelkæden i slange kæde er på en måde simpel og skiller sig samtidig ud med det lidt rå udtryk slangekæde giver. Vores ankelkæde er et must have i din smykkesamling!

Ankelkæder

Ankelkæder er et must-have smykke til sommeren! Det sætter det sidste præg på et flot sommeroutfit og går perfekt til både sneakers og sandaler. En ankelkæde er et feminint smykke der giver personlighed og stil til dit tøj. Hos By Stine Winther har vi et stort udvalg af ankelkæder, for vi elsker flotte ankelkæder! Vi har ankelkæder kun med kæder, ankelkæder med vedhæng, ankelkæder med muslinger og ankelkæder med perler. Så mon ikke du kan finde den helt rigtige ankelkæde hos os? Er du vild med billige ankelkæder og billige smykker? Så tjek vores udsalg ud her hvor du kan spare mange penge på smykker.

Følg os på instagram her og find inspiration til dit næste smykkekøb. Vi poster ofte smykkeinspiration og ideer til hvordan du kan style dine smykker!

Find alle vores ankelkæder her.

Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Super flotte smykker, og de er virkelig i god kvalitet! Kom hurtigt frem med posten. Jeg går med dem hver dag. Vil helt sikkert bestille fra dem igen.
- Tina
Jeg modtog flat snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg bruger den hver eneste dag, og den ser stadig ud som ny! Jeg kommer 100% til at handel her igen, fordi de har så fine smykker til gode priser.
- Lone
Skøn hjemmeside! Super hurtig levering af et rigtig flot smykke. Indpakningen var rigtig fin og der var en beskrivelse med af, hvordan jeg bedst passer på smykket. Vil meget gerne handle her igen i fremtiden.
- Helle
Skøn webshop! Købte smykker til min kæreste forleden, og pakken modtog jeg under et døgn efter, jeg havde bestilt. Smykkerne er rigtig fine, og særligt til prisen.
- Jan
Smykkerne er af en virkelig fin kvalitet. Jeg købte et armbånd og en halskæde fra dem for et par år siden, og de ser stadig ud som nye. Jeg har mange smykker herfra, og jeg er meget tilfreds med det hele. Mix&Match konceptet er virkelig genialet og så søde! Klar anbefaling!
- Freja
Virkelig god service! Pakken var hurtigt klar til afhentning. Smykkerne har en god kvalitet, og de er super hurtige på deres kundeservice og rigtig flinke! Her handler jeg helt sikkert igen.
- Sally
    Din kurv (0)
    Ingen varer i kurven.
      Beregn forsendelse