Flat Snake Armbånd

Fra 149,00 kr.

Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Match vores flat snake halskæde med vores flatsnake armbånd. det er super simpelt og elegant. det fåes i tre tykkelser, så du kan matche det med vores andre amrbånd eller bruge det enk

Materiale: 18K guldbelagt – eller sølvfarvet rustfri stål

Længde: 16 cm + 5 cm forlænger

Bredde: Fås i 3 størrelser – 1,5mm, 3mm og 5mm. Du vælger bredde under farvevalg.

 

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Tykkelse

1,5 mm, 3 mm, 5 mm

Flere detaljer

Slangekæde armbånd i rustfri stål. Vores fine armbånd med slangekæde er et perfekt simpelt og tidsløst armbånd som er et musthave smykke i din smykkesamling. Armbåndet er nemt at style med andre smykker, da det er simpelt. Slangekæde smykker er super moderne lige nu, men samtidig et tidsløst smykke der altid kan bæres.

Køb dit slangekæde armbånd hos Winther Studio og få lynhurtig levering på smykker på kun 24-48 timer. Så skal du ikke gå og vente på at modtage dine nye lækre smykker. Vi har fri fragt på smykker ved køb over 399,-. Du kan også bestille smykker med Click and Collect og afhente på vores lager i Aalborg. Du kan afhente allerede samme hverdag du bestiller, hvis du bestiller inden kl 14.00. Du sparer også fragten når du handler hos os og henter dine smykker på vores lager i Aalborg.

Følg med på vores instagram her.

Find alle vores fine smykker lige her.

Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Super flotte smykker, og de er virkelig i god kvalitet! Kom hurtigt frem med posten. Jeg går med dem hver dag. Vil helt sikkert bestille fra dem igen.
- Tina
Jeg modtog flat snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg bruger den hver eneste dag, og den ser stadig ud som ny! Jeg kommer 100% til at handel her igen, fordi de har så fine smykker til gode priser.
- Lone
Skøn hjemmeside! Super hurtig levering af et rigtig flot smykke. Indpakningen var rigtig fin og der var en beskrivelse med af, hvordan jeg bedst passer på smykket. Vil meget gerne handle her igen i fremtiden.
- Helle
Skøn webshop! Købte smykker til min kæreste forleden, og pakken modtog jeg under et døgn efter, jeg havde bestilt. Smykkerne er rigtig fine, og særligt til prisen.
- Jan
Smykkerne er af en virkelig fin kvalitet. Jeg købte et armbånd og en halskæde fra dem for et par år siden, og de ser stadig ud som nye. Jeg har mange smykker herfra, og jeg er meget tilfreds med det hele. Mix&Match konceptet er virkelig genialet og så søde! Klar anbefaling!
- Freja
Virkelig god service! Pakken var hurtigt klar til afhentning. Smykkerne har en god kvalitet, og de er super hurtige på deres kundeservice og rigtig flinke! Her handler jeg helt sikkert igen.
- Sally
    Din kurv (0)
    Ingen varer i kurven.
      Beregn forsendelse