Kani Ring

349,00 kr.

Størrelsesguide
Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Kani fingerringen er en del af kollektionen Matilde Wagner x Winther Studio. Matilde har i samarbejde med Winther Studio designet en smuk smykkekollektion med inspiration fra de sene sommerhusaftener med veninderne, varme stunder syd på og følelsen af lykkerus.

Materiale: 18k guldbelagt- eller 925 sterling sølvbelagt messing

 

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Størrelser

, , ,

Flere detaljer

Den smukke Kani fingerring er en del af Winther Studio´s samarbejde med Matilde Wagner. Køb Kani ringen nu og vælg mellem 18k guldbelagt- og 925 sterling sølvbelagt messing.

Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Super flotte smykker, og de er virkelig i god kvalitet! Kom hurtigt frem med posten. Jeg går med dem hver dag. Vil helt sikkert bestille fra dem igen.
- Tina
Jeg modtog flat snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg bruger den hver eneste dag, og den ser stadig ud som ny! Jeg kommer 100% til at handel her igen, fordi de har så fine smykker til gode priser.
- Lone
Skøn hjemmeside! Super hurtig levering af et rigtig flot smykke. Indpakningen var rigtig fin og der var en beskrivelse med af, hvordan jeg bedst passer på smykket. Vil meget gerne handle her igen i fremtiden.
- Helle
Skøn webshop! Købte smykker til min kæreste forleden, og pakken modtog jeg under et døgn efter, jeg havde bestilt. Smykkerne er rigtig fine, og særligt til prisen.
- Jan
Smykkerne er af en virkelig fin kvalitet. Jeg købte et armbånd og en halskæde fra dem for et par år siden, og de ser stadig ud som nye. Jeg har mange smykker herfra, og jeg er meget tilfreds med det hele. Mix&Match konceptet er virkelig genialet og så søde! Klar anbefaling!
- Freja
Virkelig god service! Pakken var hurtigt klar til afhentning. Smykkerne har en god kvalitet, og de er super hurtige på deres kundeservice og rigtig flinke! Her handler jeg helt sikkert igen.
- Sally
    Din kurv (0)
    Ingen varer i kurven.
      Beregn forsendelse