Kora Ring

199,00 kr.

Størrelsesguide
Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Smuk og glansfyldt ring med riller. Kan justeres så den kan passe flere af dine fingre, og er derfor en god ring at style med andre.

Materiale: 14K guldbelagt- eller sølvfarvet rustfrit stål.

Størrelse: 51.

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Flere detaljer

Vandfast fingerring

Vandfast fingerring i et smukt simpelt og tidsløst design. Ringen er justerbar og kan tilpasses lige præcis den finger du ønsker at bære den på. Justerbar fingerringe er perfekt til dig der elsker at mixe og matche dine ringe. Denne ring er perfekt til dig der er vild med det klassiske og tidsløse look. Ringen har dog et råt touch med de skæve linjer. Denne vandfast fingerring er et musthave i en hver smykkesamling da den er rigtig nem at style. Leder du efter den perfekte gave til hende du holder af? Eller den perfekte barselsgave? Så kunne denne ring være et godt bud, da den kan holde til lidt af hvert.

Waterproof Smykker

Style vores fine vandfaste Kora Ring med andre vandfaste fingerringe. I vores Waterproof kollektion finder du mange flere fine og ekstra holdbare smykker. Vores vandfaste smykker i guldfarvet og sølvfarvet er ekstra holdbare overfor vand og fugt. Du kan derfor for eksempel sagtens vaske hænder med ringe på. Vores vandfaste ringe og andre vandfaste smykker mister nemlig ikke deres farve! I vores vandfaste smykker kategori finder du også udsalgsvarer, så du kan finde billige smykker. Klik dig igennem vores store udvalg af smukke smykker og bliv fristet. Vi glæder os til at pakke din ordre!

Instagram

Følg med på vores instagram her.  Her vil du finde masser af smykke inspiration og inspiration til styling af smykker. Vi deler gode tilbud på smykker, nye smykker, smykketrends 2021 og lækre giveaways. Er du ikke på Instagram kan du også følge os på facebook.

Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Super flotte smykker, og de er virkelig i god kvalitet! Kom hurtigt frem med posten. Jeg går med dem hver dag. Vil helt sikkert bestille fra dem igen.
- Tina
Jeg modtog flat snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg bruger den hver eneste dag, og den ser stadig ud som ny! Jeg kommer 100% til at handel her igen, fordi de har så fine smykker til gode priser.
- Lone
Skøn hjemmeside! Super hurtig levering af et rigtig flot smykke. Indpakningen var rigtig fin og der var en beskrivelse med af, hvordan jeg bedst passer på smykket. Vil meget gerne handle her igen i fremtiden.
- Helle
Skøn webshop! Købte smykker til min kæreste forleden, og pakken modtog jeg under et døgn efter, jeg havde bestilt. Smykkerne er rigtig fine, og særligt til prisen.
- Jan
Smykkerne er af en virkelig fin kvalitet. Jeg købte et armbånd og en halskæde fra dem for et par år siden, og de ser stadig ud som nye. Jeg har mange smykker herfra, og jeg er meget tilfreds med det hele. Mix&Match konceptet er virkelig genialet og så søde! Klar anbefaling!
- Freja
Virkelig god service! Pakken var hurtigt klar til afhentning. Smykkerne har en god kvalitet, og de er super hurtige på deres kundeservice og rigtig flinke! Her handler jeg helt sikkert igen.
- Sally
    Din kurv (0)
    Ingen varer i kurven.
      Beregn forsendelse