Maral Halskæde

179,00 kr.

Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Denne smukke halskæde er en god blanding af en rå panserkæde og nogle fine perler. Den er god til at samle flere forskellige kæder, da den både har det rå og feminine udseende.

Materiale: 14K guldbelagt rustfri stål

Størrelse: 44 cm. + 3 cm. forlænger

Denne vare er en del af vores Waterproof-serie, men vær obs. på at selve kæden er vandfast, men perlerne kan miste glansen hvis de er udsat for store mængder vand!

Vær opmærksom på at perlerne er unikke, og kan afvige fra produktbilledet.

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Flere detaljer

Perlehalskæde i et moderne design. En justerbar kæde med perlevedhæng. Perle halskæde med små runde perle vedhæng. Perle halskæde findes i guld – og sølv farvet. Perlehalskæder er et tidsløst og klassisk smykke som kan gå til næsten ethvert outfit. Denne perlehalskæde har fået et mere moderne udtryk med den chunky kæde. Hos Winther Studio finder du flere forskellige varianter af smukke perlehalskæde i både guld, sølv og andre materialer som rustfri stål. Se for eksempel vores smukke Luna halskæde med perler. Køb din nye perle halskæde hos os!

Perlehalskæde hos Winther Studio

Hos Winther Studio har vi et stort udvalg af smykker til enhver smag. Når du handler hos os får du lynhurtig levering på kun 24-48 timer. Vi synes nemlig ikke, at du skal gå og vente på at kunne bære dine nye smukke smykker! Vi tilbyder 14 dages returret, så du kan returnere dine ubrugte smykker indenfor 14 dage, hvis de alligevel ikke faldt i din smag.  Køber du en gave til hende du holder af, så pakker vi gerne din smykkegave flot ind.

Smykkeinspiration

Det kan være svært at finde det helt perfekte smykke til dig selv eller gaven til hende. På vores instagram finder du massere af smykkeinspiration, så du kan blive guided til dit næste smykkekøb. Her kan du se hvordan du kan style dine smykker, se vores populære smykker og meget mere. Vi holder også løbende giveaways hvor du kan vinde smykker! Vi håber du vil følge med på vores smykke instagram og blive inspireret.

Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Super flotte smykker, og de er virkelig i god kvalitet! Kom hurtigt frem med posten. Jeg går med dem hver dag. Vil helt sikkert bestille fra dem igen.
- Tina
Jeg modtog flat snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg bruger den hver eneste dag, og den ser stadig ud som ny! Jeg kommer 100% til at handel her igen, fordi de har så fine smykker til gode priser.
- Lone
Skøn hjemmeside! Super hurtig levering af et rigtig flot smykke. Indpakningen var rigtig fin og der var en beskrivelse med af, hvordan jeg bedst passer på smykket. Vil meget gerne handle her igen i fremtiden.
- Helle
Skøn webshop! Købte smykker til min kæreste forleden, og pakken modtog jeg under et døgn efter, jeg havde bestilt. Smykkerne er rigtig fine, og særligt til prisen.
- Jan
Smykkerne er af en virkelig fin kvalitet. Jeg købte et armbånd og en halskæde fra dem for et par år siden, og de ser stadig ud som nye. Jeg har mange smykker herfra, og jeg er meget tilfreds med det hele. Mix&Match konceptet er virkelig genialet og så søde! Klar anbefaling!
- Freja
Virkelig god service! Pakken var hurtigt klar til afhentning. Smykkerne har en god kvalitet, og de er super hurtige på deres kundeservice og rigtig flinke! Her handler jeg helt sikkert igen.
- Sally
    Din kurv (0)
    Ingen varer i kurven.
      Beregn forsendelse