Marina Øreringe – Sølvfarvet

149,00 kr.

Kun 4 tilbage på lager

Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Smukke naturlige øreringe med et feminint touch. Er du ikke til kædevedhæng på øreringe, men stadig gerne vil have et par øreringe man lægger mærke til? Så er vores Marina øreringe perfekt dig til! Super lette at have på, og kan styles med andre øreringe for et tungere look. Elsker du derimod kædevedhæng, findes de med kæde for et mere eksklusivt look.

Materiale: 14k sølvfarvet rustfrit stål.

Størrelse: Vedhæng måler 1,5 cm

Vær opmærksom på at perlerne er unikke, og kan afvige fra produktbilledet.

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Sølv

Style

Flere detaljer
Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Super flotte smykker, og de er virkelig i god kvalitet! Kom hurtigt frem med posten. Jeg går med dem hver dag. Vil helt sikkert bestille fra dem igen.
- Tina
Jeg modtog flat snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg bruger den hver eneste dag, og den ser stadig ud som ny! Jeg kommer 100% til at handel her igen, fordi de har så fine smykker til gode priser.
- Lone
Skøn hjemmeside! Super hurtig levering af et rigtig flot smykke. Indpakningen var rigtig fin og der var en beskrivelse med af, hvordan jeg bedst passer på smykket. Vil meget gerne handle her igen i fremtiden.
- Helle
Skøn webshop! Købte smykker til min kæreste forleden, og pakken modtog jeg under et døgn efter, jeg havde bestilt. Smykkerne er rigtig fine, og særligt til prisen.
- Jan
Smykkerne er af en virkelig fin kvalitet. Jeg købte et armbånd og en halskæde fra dem for et par år siden, og de ser stadig ud som nye. Jeg har mange smykker herfra, og jeg er meget tilfreds med det hele. Mix&Match konceptet er virkelig genialet og så søde! Klar anbefaling!
- Freja
Virkelig god service! Pakken var hurtigt klar til afhentning. Smykkerne har en god kvalitet, og de er super hurtige på deres kundeservice og rigtig flinke! Her handler jeg helt sikkert igen.
- Sally
    Din kurv (0)
    Ingen varer i kurven.
      Beregn forsendelse