Mini Hoop Øreringe Sæt

Fra 132,30 kr.

Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Mini Hoop Øreringe Set’ består af 4 forskellige hoops, hvoraf 3 har små vedhæng. Dette øreringesæt er det perfekte mix, og matcher hinanden så godt! Perfekt til dig der er vild med at mixe og matche dine øreringe. OBS! Sættet består kun af 4 individuelle øreringe, så ønsker du 4 øreringe til hvert øre, skal du bestille 2 x sæt.

  • Perfekt til mix og match
  • Findes i guld og sølvfarvet
  • Stilrent og enkelt design

Øreringe sættet er perfekt til dig, der har svært ved at style dine øreringe – her er sættet nemlig allerede sammensat til dig!

Materiale: 14K guldbelagt eller hvidguldbelagt kobber

Størrelse: 1 cm + 1 cm + 1,2 cm + 1,3 cm

 

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Guld m. blå sten, Guld m. grøn sten, Guld m. sort sten, Sølv, Sølv m. blå sten, Sølv m. grøn sten

Style

Flere detaljer

Dette hoop sæt består af 4 hoops øreringe der matcher hinanden helt perfekt! Vi elsker at bruge ørerringe sæt, da det gør stylingen af smykker så meget nemmere! Sættet består af:

1 lille hoop øreringe. Øreringen er med klik-lås så den er nem at tage på og af. Den lille ørering er perfekt til en helix piercing men går også rigtig fint til de andre huller i ørene.

1 lille hoop øreringe med kuglevedhæng. Denne hoop har også kliklås, hvilket vi elsker! Det gør det så meget nemmere at lukke sine øreringe, og håret sætter sig ikke fast i nogen lås.

1 mellem hoop med vedhæng af sten samt kort kæde. Denne kædehoop er så cool! Den skaber et anerledes men cool udtryk som vi er helt vilde med! Denne creol har også tryk lås.

1 mellem hoop med fint vedhæng med sten.

Det fine hoop sæt findes i guld og sølvfaret og er et MUST HAVE i din smykkesamling. Med dette hoop sæt går du ikke galt i byen. Mix og match det på kryds og tværs for at opnå dit helt eget personlige look.

Følg vores instagram her og find flere billeder af det smukke kreol øreringe sæt

Se alle vores sæt her.

Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Super flotte smykker, og de er virkelig i god kvalitet! Kom hurtigt frem med posten. Jeg går med dem hver dag. Vil helt sikkert bestille fra dem igen.
- Tina
Jeg modtog flat snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg bruger den hver eneste dag, og den ser stadig ud som ny! Jeg kommer 100% til at handel her igen, fordi de har så fine smykker til gode priser.
- Lone
Skøn hjemmeside! Super hurtig levering af et rigtig flot smykke. Indpakningen var rigtig fin og der var en beskrivelse med af, hvordan jeg bedst passer på smykket. Vil meget gerne handle her igen i fremtiden.
- Helle
Skøn webshop! Købte smykker til min kæreste forleden, og pakken modtog jeg under et døgn efter, jeg havde bestilt. Smykkerne er rigtig fine, og særligt til prisen.
- Jan
Smykkerne er af en virkelig fin kvalitet. Jeg købte et armbånd og en halskæde fra dem for et par år siden, og de ser stadig ud som nye. Jeg har mange smykker herfra, og jeg er meget tilfreds med det hele. Mix&Match konceptet er virkelig genialet og så søde! Klar anbefaling!
- Freja
Virkelig god service! Pakken var hurtigt klar til afhentning. Smykkerne har en god kvalitet, og de er super hurtige på deres kundeservice og rigtig flinke! Her handler jeg helt sikkert igen.
- Sally
    Din kurv (0)
    Ingen varer i kurven.
      Beregn forsendelse