Mini Stella Ørestikker

199,00 kr.

Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

De smukke Mini Stella Ørestikker med søstjerner er en del af smykkekollektionen ‘Matilde Wagner x Winther Studio’. Smykkerne er designet i samarbejde med skuespiller Matilde Wagner, og de tager inspiration fra Matildes sene sommerhusaftener med veninderne, stemningen fra Syden og følelsen af lykkerus.

Disse ørestikket med søstjerner fås i enten 18k guldbelagt- og 925 sterling sølvbelagt messing.

Materiale: 18k guldbelagt- og 925 sterling sølvbelagt messing

 

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Style

Flere detaljer

Ørestikker med søstjerner indgår også i smykkekollektionen mellem Matilde Wagner og Winther Studio. Mini Stella ørestikker i guldbelagt eller sølvbelagt messing er inspireret af Matildes sene sommerhusaftener. Køb dine øreringe med søstjerne nu og få dem leveret inden for 1-2 dage.

Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Super flotte smykker, og de er virkelig i god kvalitet! Kom hurtigt frem med posten. Jeg går med dem hver dag. Vil helt sikkert bestille fra dem igen.
- Tina
Jeg modtog flat snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg bruger den hver eneste dag, og den ser stadig ud som ny! Jeg kommer 100% til at handel her igen, fordi de har så fine smykker til gode priser.
- Lone
Skøn hjemmeside! Super hurtig levering af et rigtig flot smykke. Indpakningen var rigtig fin og der var en beskrivelse med af, hvordan jeg bedst passer på smykket. Vil meget gerne handle her igen i fremtiden.
- Helle
Skøn webshop! Købte smykker til min kæreste forleden, og pakken modtog jeg under et døgn efter, jeg havde bestilt. Smykkerne er rigtig fine, og særligt til prisen.
- Jan
Smykkerne er af en virkelig fin kvalitet. Jeg købte et armbånd og en halskæde fra dem for et par år siden, og de ser stadig ud som nye. Jeg har mange smykker herfra, og jeg er meget tilfreds med det hele. Mix&Match konceptet er virkelig genialet og så søde! Klar anbefaling!
- Freja
Virkelig god service! Pakken var hurtigt klar til afhentning. Smykkerne har en god kvalitet, og de er super hurtige på deres kundeservice og rigtig flinke! Her handler jeg helt sikkert igen.
- Sally
    Din kurv (0)
    Ingen varer i kurven.
      Beregn forsendelse