Rachel Pearl Øreringe

159,00 kr.

1-3 dages levering / Fri fragt ved køb over 299 kr.

Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Smuk og klassisk perleørering med ét perlevedhæng.

Materiale:14K guldbelagt- eller sølvfarvet rustfrit stål.

Størrelse: Hoop: 1 cm, Perlevedhæng: 0,5 cm

Vær opmærksom på at perlerne er unikke, og kan afvige fra produktbilledet.

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld

Style

,

Flere detaljer

Hoops med perle vedhæng

Vores ‘Rachel Pearl Øreringe´ er et smykke, der udstråler elegance og de giver et klassisk look. Vores hoops med perle vedhæng lukkes nemt og har den perfekte størrelse. De findes i guldfarvet. Perle øreringene taler for sig selv og er utrolig stilfulde at bære både til hverdag, men også til fest. De kan styles med resten af vores store udvalg af smykker i perle kollektionen eller du kan mixe dem med vores andre kollektioner og skabe et mere unikt og personligt look.

Du kan vælge at sammensætte dem med vores bedstsælgende Moma hoops og Double Earcuff Robe, hvis du ønsker et cool stacked look.

 

Smykkeinspiration

Husk også at tjekke vores udvalg af andre perlesmykker, vi har noget til enhver smag og til gode priser! Vi leverer dine varer på kun 24-48 timer og har 14 dages returret. Du kan også tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb – så går du aldrig glip af de flotte nyheder.

Instagram: Se flere billeder af vores øreringe og perle smykker på instagram og få inspiration til dit helt personlige smykkelook. På vores Instagram kan du finde en masse flotte billeder af vores produkter, herunder også vores fine øreringe. Vi holder også give-aways og deler gode tips og tricks. Følg os på instagram, så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer, tilbud og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så glad for vores hoops med perlevedhæng som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Super flotte smykker, og de er virkelig i god kvalitet! Kom hurtigt frem med posten. Jeg går med dem hver dag. Vil helt sikkert bestille fra dem igen.
- Tina
Jeg modtog flat snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg bruger den hver eneste dag, og den ser stadig ud som ny! Jeg kommer 100% til at handel her igen, fordi de har så fine smykker til gode priser.
- Lone
Skøn hjemmeside! Super hurtig levering af et rigtig flot smykke. Indpakningen var rigtig fin og der var en beskrivelse med af, hvordan jeg bedst passer på smykket. Vil meget gerne handle her igen i fremtiden.
- Helle
Skøn webshop! Købte smykker til min kæreste forleden, og pakken modtog jeg under et døgn efter, jeg havde bestilt. Smykkerne er rigtig fine, og særligt til prisen.
- Jan
Smykkerne er af en virkelig fin kvalitet. Jeg købte et armbånd og en halskæde fra dem for et par år siden, og de ser stadig ud som nye. Jeg har mange smykker herfra, og jeg er meget tilfreds med det hele. Mix&Match konceptet er virkelig genialet og så søde! Klar anbefaling!
- Freja
Virkelig god service! Pakken var hurtigt klar til afhentning. Smykkerne har en god kvalitet, og de er super hurtige på deres kundeservice og rigtig flinke! Her handler jeg helt sikkert igen.
- Sally
    Din kurv (0)
    Ingen varer i kurven.
      Beregn forsendelse