Silvia Ring

149,00 kr.

Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Fin rund ring, som trods dens størrelse, er super enkel og let at have på.

Materiale: 14k guldbelagt rustfri stål

Størrelse: justerbar i størrelse 53-63.

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Flere detaljer

Rund ring i et simpelt men iøjenfaldende design. Vores Silvia Ring er en rund ring i messing. Ringen er justerbar i størrelsen så du kan tilpasse ringen til netop den finger du ønsker at bære den på. Ringen er chunky men stilren og er perfekt til de dage hvor du har et helt simpelt outfit på. Stack den med andre fine ringe eller lad den smukke runde ring tale for sig selv.

Kig igennem vores store udvalg af ringe, vi har noget til enhver smag! Simple ringe, statement ringe, ringe med sten og meget mere! Find også billige fingerringe i vores udsalgskategori. Vi sender din pakke lynhurtigt eller afhent samme dag på vores lager i Aalborg (hverdage). Vi glæder os til at pakke din ordre!

Følg os på Instagram her.

Se alle vores smykker her. 

Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Super flotte smykker, og de er virkelig i god kvalitet! Kom hurtigt frem med posten. Jeg går med dem hver dag. Vil helt sikkert bestille fra dem igen.
- Tina
Jeg modtog flat snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg bruger den hver eneste dag, og den ser stadig ud som ny! Jeg kommer 100% til at handel her igen, fordi de har så fine smykker til gode priser.
- Lone
Skøn hjemmeside! Super hurtig levering af et rigtig flot smykke. Indpakningen var rigtig fin og der var en beskrivelse med af, hvordan jeg bedst passer på smykket. Vil meget gerne handle her igen i fremtiden.
- Helle
Skøn webshop! Købte smykker til min kæreste forleden, og pakken modtog jeg under et døgn efter, jeg havde bestilt. Smykkerne er rigtig fine, og særligt til prisen.
- Jan
Smykkerne er af en virkelig fin kvalitet. Jeg købte et armbånd og en halskæde fra dem for et par år siden, og de ser stadig ud som nye. Jeg har mange smykker herfra, og jeg er meget tilfreds med det hele. Mix&Match konceptet er virkelig genialet og så søde! Klar anbefaling!
- Freja
Virkelig god service! Pakken var hurtigt klar til afhentning. Smykkerne har en god kvalitet, og de er super hurtige på deres kundeservice og rigtig flinke! Her handler jeg helt sikkert igen.
- Sally
    Din kurv (0)
    Ingen varer i kurven.
      Beregn forsendelse