Snake Ring

199,00 kr.

Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Slanger på smykker er en stor trend, som er kommet for at blive. Denne smukke ring er både rå og feminin, og er så cool at sætte sammen med andre ringe.

Materiale: 14K guldbelagt- og sølvfarvet rustfrit stål.

Størrelse: Justerbar i størrelse 54-60.

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Flere detaljer

Vores populære slange ring

Er du til det mere moderne og rå look? Så er vores slange ring måske noget for dig! Den snoede ring passer sammen med dine basis smykker, og kan gøre et hvert outfit mere stilfuldt! Snake ringen er blandt andet god til at stacke sammen med andre ringe, i både guld og sølv looks! Er du mere på udkig efter et smykkesæt så kan være slange fingerring parres med en cool halskæde. Næsten alle vores ringe er regulerbare og justerbare og kan derfor passe på alle, både mænd og kvinder.

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg ud af andre ringe, vi har noget til enhver smag til gode priser! Vi leverer din vare på 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb!

Instagram: Se flere billeder af vores slange ring på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores fine ringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så vild med denne ring som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Super flotte smykker, og de er virkelig i god kvalitet! Kom hurtigt frem med posten. Jeg går med dem hver dag. Vil helt sikkert bestille fra dem igen.
- Tina
Jeg modtog flat snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg bruger den hver eneste dag, og den ser stadig ud som ny! Jeg kommer 100% til at handel her igen, fordi de har så fine smykker til gode priser.
- Lone
Skøn hjemmeside! Super hurtig levering af et rigtig flot smykke. Indpakningen var rigtig fin og der var en beskrivelse med af, hvordan jeg bedst passer på smykket. Vil meget gerne handle her igen i fremtiden.
- Helle
Skøn webshop! Købte smykker til min kæreste forleden, og pakken modtog jeg under et døgn efter, jeg havde bestilt. Smykkerne er rigtig fine, og særligt til prisen.
- Jan
Smykkerne er af en virkelig fin kvalitet. Jeg købte et armbånd og en halskæde fra dem for et par år siden, og de ser stadig ud som nye. Jeg har mange smykker herfra, og jeg er meget tilfreds med det hele. Mix&Match konceptet er virkelig genialet og så søde! Klar anbefaling!
- Freja
Virkelig god service! Pakken var hurtigt klar til afhentning. Smykkerne har en god kvalitet, og de er super hurtige på deres kundeservice og rigtig flinke! Her handler jeg helt sikkert igen.
- Sally
    Din kurv (0)
    Ingen varer i kurven.
      Beregn forsendelse