Stella Pearl Øreringe

299,00 kr.

Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

De smukke Stella Pearl øreringe er en del af smykkekollektionen ‘Matilde Wagner x Winther Studio’. Hele smykkekollektionen er af blandt andet inspireret af Matilde Wagners sene sommerhusaftener med hendes veninder – også disse ørering med søstjerner og perler, der fås i både 18k guldbelagt- og 925 sterling sølvbelagt messing.

Materiale: 18k guldbelagt- eller 925 sterling sølvbelagt messing + perler

 

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Style

, ,

Flere detaljer

Smukke søstjerne øreringe med perler fra kollektionen, der er designet i samarbejde med skuespiller Matilde Wagner. Øreringene fås i guldbelagt- og sølvbelagt messing. Køb dine øreringe med vedhæng og få dem leveret efter 1-2 dage, medmindre andet angives.

Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Super flotte smykker, og de er virkelig i god kvalitet! Kom hurtigt frem med posten. Jeg går med dem hver dag. Vil helt sikkert bestille fra dem igen.
- Tina
Jeg modtog flat snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg bruger den hver eneste dag, og den ser stadig ud som ny! Jeg kommer 100% til at handel her igen, fordi de har så fine smykker til gode priser.
- Lone
Skøn hjemmeside! Super hurtig levering af et rigtig flot smykke. Indpakningen var rigtig fin og der var en beskrivelse med af, hvordan jeg bedst passer på smykket. Vil meget gerne handle her igen i fremtiden.
- Helle
Skøn webshop! Købte smykker til min kæreste forleden, og pakken modtog jeg under et døgn efter, jeg havde bestilt. Smykkerne er rigtig fine, og særligt til prisen.
- Jan
Smykkerne er af en virkelig fin kvalitet. Jeg købte et armbånd og en halskæde fra dem for et par år siden, og de ser stadig ud som nye. Jeg har mange smykker herfra, og jeg er meget tilfreds med det hele. Mix&Match konceptet er virkelig genialet og så søde! Klar anbefaling!
- Freja
Virkelig god service! Pakken var hurtigt klar til afhentning. Smykkerne har en god kvalitet, og de er super hurtige på deres kundeservice og rigtig flinke! Her handler jeg helt sikkert igen.
- Sally
    Din kurv (0)
    Ingen varer i kurven.
      Beregn forsendelse