Twist Øreringe

129,00 kr.

Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Twistøreringe skaber et elegant look. De fine smykker måler ca. 5 cm i længden, og så er de meget enkle og kan derfor sagtens bruges til hverdag. Vores twistøreringe er en favorit hos os, som vi ikke mener, man kan undvære! De fine twistøreringe er i et tidløst design og passer derfor perfekt i din smykkesamling!

Materiale: 18K guldbelagt og sølvbelagt kobber.

Størrelse: 5 cm

Alle øreringe twistes individuelt og er helt unikke. De kan derfor variere fra produktbilledet.

 

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Style

,

Flere detaljer

Vores twistøreringe findes i både sølv og guld

Vores fine twistøreringe findes både i guld- og sølvfarvet. Øreringene er et musthave i din smykkesamling! Match vores fine bølgede øreringe med vores populære kædeøreringe for et fuldendt look.

Bølgeformede øreringe er blevet meget populære og især disse lange twistøreringe er en bestseller. Øreringene indrammer dit ansigt og pifter dit outfit op. Herudover sidder vores twistøreringe helt tæt til øret og vejer ikke meget. Mix og match vores øreringe for at skabe et personligt look.

Twistøreringe: Vores absolutte bestseller 

Twistøreringe er vores bestseller og har været det, siden vi startede webshoppen – og det forstår vi godt! De er prisvenlige, elegante og et musthave til smykkeskrinet! Twistøreringe er smykker, som alle burde have som et go to-smykke i hverdagen. De passer til ethvert outfit og kan derfor bruges længe uden at gå af mode igen. Og det er vi vilde med! 

Tjek også vores udvalg ud af andre øreringe. Vi har noget til enhver smag til gode priser! Vi leverer din vare inden for 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15 % rabat på dit første køb!

Se vores twistøreringe på Instagram 

På Instagram kan du se flere billeder af vores twistøreringe. På vores profil finder du en række fine billeder af vores produkter – heriblandt vores fine twistøreringe – og vi afholder også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. 

Følg os på instagram, så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende indhold.

Vi håber, du bliver lige så vild med disse twistøreringe, som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Super flotte smykker, og de er virkelig i god kvalitet! Kom hurtigt frem med posten. Jeg går med dem hver dag. Vil helt sikkert bestille fra dem igen.
- Tina
Jeg modtog flat snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg bruger den hver eneste dag, og den ser stadig ud som ny! Jeg kommer 100% til at handel her igen, fordi de har så fine smykker til gode priser.
- Lone
Skøn hjemmeside! Super hurtig levering af et rigtig flot smykke. Indpakningen var rigtig fin og der var en beskrivelse med af, hvordan jeg bedst passer på smykket. Vil meget gerne handle her igen i fremtiden.
- Helle
Skøn webshop! Købte smykker til min kæreste forleden, og pakken modtog jeg under et døgn efter, jeg havde bestilt. Smykkerne er rigtig fine, og særligt til prisen.
- Jan
Smykkerne er af en virkelig fin kvalitet. Jeg købte et armbånd og en halskæde fra dem for et par år siden, og de ser stadig ud som nye. Jeg har mange smykker herfra, og jeg er meget tilfreds med det hele. Mix&Match konceptet er virkelig genialet og så søde! Klar anbefaling!
- Freja
Virkelig god service! Pakken var hurtigt klar til afhentning. Smykkerne har en god kvalitet, og de er super hurtige på deres kundeservice og rigtig flinke! Her handler jeg helt sikkert igen.
- Sally
    Din kurv (0)
    Ingen varer i kurven.
      Beregn forsendelse