Nedtælling til Black Weekend ❤

Vi tæller ned til Black Friday 2023! Har du tilmeldt dig nyhedsbrevet nedenfor, får du helt ekstraordinært VIP adgang allerede torsdag middag.
00
dage
00
timer
00
minutter
00
sekunder

Tilmeld dig og få VIP adgang til Black Friday!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og spring foran i køen til Black Friday!

Find dine favoritter allerede nu

Black Friday smykker 2023

Vi fejrer Black Friday 2023 hos Winther Studio med vilde tilbud og rabatter på vores store udvalg af smykker og accessories! Du får 30% RABAT på hele webshoppen, så nu er det perfekte tidspunkt at forkæle dig selv eller starte julegave-indkøbet med vilde Black Friday tilbud. Gå på opdagelse i vores univers af smykker, find dine favoritter eller udvælg den perfekte gave til hende du holder af.

Øreringe

Find vores store udvalg af øreringe her. På Black friday 2023 giver vi 30% rabat på alle øreringe. Find et kæmpe udvalg af øreringe i forskellige stilarter og prisklasser. Vi har kædeøreringe, hængeøreringe, ørestikkere, hoops, øreringesæt og meget mere. Find materialer som guld, sølv, rustfri stål, kobber og vandfaste øreringe.

Se øreringe

Ringe

Black Friday 2023 fejres med 30% rabat på alt. Det gælder altså også vores fine udvalg af smukke ringe. Find finger ringe med sten, statement ringe, simple ringe, kæderinge og meget mere. Vores store udvalg af ringe fås både i sølv farvet og guld farvet. Køb Black Friday 2023 smykker hos os! Få inspiration til at style dine ringe på vores Instagram lige her.

Se ringe

Halskæder

På Black Friday kan du finde en smuk halskæde på 30% rabat! I vores udvalg finder du både perlehalskæder, panzer halskæder, banket halskæder, enkle halskæder og halskæder med vedhæng! Alle styles fås både som sølv- og guld halskæder. Vores mest populære halskæder lige nu er vores banket, panzer, chunky chain, kæder og eksklusive halskæder.

Se halskæder

Armbånd

Køb et fint guld armbånd eller selv med 30% rabat på Black Friday! Hos os finder du blandt andet armbånd med vedhæng, muslinge / shell armbånd, armbånd med perler, og ankerkæder. Armbånd er den perfekte gave til fx kæresten og veninden, og er den oplagte jule gave eller årsdagsgave. Shop armbånd på Black Friday hos os!

Se armbånd

Smykkesæt

Hos Winther Studio har vi et stort udvalg af ankelkæder til enhver smag! Vi har feminine og rå ankelkæder, som er både enkle og chunky. Vores ankelkæder fås både med vedhæng, i panzer kæder og naturligvis i guld og sølv. Køb ankelkæder til dig selv eller som gave til en du holder af, med 30% rabat som Black Friday tilbud!

Se smykkesæt

Tilbud på halskæder, ringe, øreringe og meget mere til Black Friday

Nu går det snart løs til vores store Black Friday udsalg d. 24. november 2023. Vi går nemlig i sort, og du kan allerede nu blive en del af de heldige, der får fat i de vilde tilbud. Vi har i år valgt at lave en VIP-liste, hvor du kan få early access og sikre dig de flotteste smykker til en sindssyg pris – FØR alle andre. Du slipper for at skulle gå skuffet herfra uden alle dine favoritsmykker. Der bliver travlt, og du skal derfor være hurtig, hvis du skal have fingrene i vores store udvalg af øreringe, ringe, halskæder, armbånd og meget mere. Kom og fest med ved at tilmelde dig VIP-listen helt gratis allerede nu – vi lover dig, at du ikke kommer til at fortryde det.

Vi forkæler dig med 30% rabat på HELE webshoppen – også på vores nyheder! Billige og lækre Black Friday smykker finder du altså lige her hos os! Du kan allerede nu gå ind og udse dig de smykker, der skal i indkøbskurven til Black Friday – du finder alle vores lækre smykker her.

Få styr på julegaverne – køb Black Friday smykker hos Winther Studio

Julen kan være en dyr tid, og derfor er vores store Black Friday udsalg den oplagte mulighed for at få klaret alle julegaveindkøbene til de kvinder, du holder af – og spare penge på samme tid. Det kan også være, du skal til masse julefrokoster, som du gerne vil have lidt nye accessories til. Vi har et bredt udvalg af forskellige smykker til enhver smag og anledning, og vi har altid smykker, der følger tidens tendenser. Vores smykker bliver altid solgt til en skarp pris, men vi skruer altså endnu mere ned for prisen på Black Friday – så der er virkelig god grund til at shoppe smykker fra Winther Studio til Black Friday.

Vi har gjort det let for dig og har lavet en liste med vores absolutte bestsellers, du bare ikke kan undvære. Gør som mange andre stilbevidste kvinder og shop disse populære smykker hjem til din smykkesamling – eller forkæl en person, du holder af med en ring, halskæde eller måske øreringe til Black Friday. Gør noget godt for dig selv eller andre med vores Black Friday smykker.

God shopping, og vi håber, vi ses!

Læs mere
    Din kurv (0)
    Ingen varer i kurven.
      Beregn forsendelse