Birth Year Ring

349,00 kr.

Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Den rå og unikke Birth Year Ring er en del af EXCLUSIVE BY STINE WINTHER og er den perfekte gaveidé til én du holder af eller til at forkæle dig selv! Er du i tvivl om din ringstørrelse, kan du finde vores størrelsesguide her.

Materiale: 18K guldbelagt- eller sølvbelagt messing

Størrelse: Findes i størrelse 50, 52, 54 og 57.

Specifikationer

Yderligere information

Årstal

1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012

Farve

Guld, Sølv

Størrelser

, , ,

Flere detaljer

Birth Year Ring

Chunky og cool fingerring med årstal. Birth Year Ring er et meget personligt smykke, som mange forkæler sig selv med eller giver som en helt særlig, personlig gave til sin veninde eller søster. En ring med personlighed, der eksempelvis kan symbolisere det år, du er født eller måske det år, din veninde og dig mødte hinanden. En vaskeægte statement ring, der fås i både guld og sølv.

Er du også helt vild med Birth Year smykker? Så kan du fuldende dit smykkelook med en waterproof årstal halskæde. Den passer perfekt til din Birth Year Ring med sin rå panzer kæde!

Levering

Vi leverer din vare på 24-48 timer og har 14 dages returret. Du kan også afhente din ordre på vores lager i Aalborg. Det er naturligvis gratis, hvis du vælger Click & Collect!

Instagram

Se flere billeder af vores twist earrings på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores fine øreringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

 

 

 

Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Super flotte smykker, og de er virkelig i god kvalitet! Kom hurtigt frem med posten. Jeg går med dem hver dag. Vil helt sikkert bestille fra dem igen.
- Tina
Jeg modtog flat snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg bruger den hver eneste dag, og den ser stadig ud som ny! Jeg kommer 100% til at handel her igen, fordi de har så fine smykker til gode priser.
- Lone
Skøn hjemmeside! Super hurtig levering af et rigtig flot smykke. Indpakningen var rigtig fin og der var en beskrivelse med af, hvordan jeg bedst passer på smykket. Vil meget gerne handle her igen i fremtiden.
- Helle
Skøn webshop! Købte smykker til min kæreste forleden, og pakken modtog jeg under et døgn efter, jeg havde bestilt. Smykkerne er rigtig fine, og særligt til prisen.
- Jan
Smykkerne er af en virkelig fin kvalitet. Jeg købte et armbånd og en halskæde fra dem for et par år siden, og de ser stadig ud som nye. Jeg har mange smykker herfra, og jeg er meget tilfreds med det hele. Mix&Match konceptet er virkelig genialet og så søde! Klar anbefaling!
- Freja
Virkelig god service! Pakken var hurtigt klar til afhentning. Smykkerne har en god kvalitet, og de er super hurtige på deres kundeservice og rigtig flinke! Her handler jeg helt sikkert igen.
- Sally
    Din kurv (0)
    Ingen varer i kurven.
      Beregn forsendelse