Figaro Halskæde

Fra 169,00 kr.

Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Den perfekte chunky kæde i vores øjne! Sæt den sammen med andre kæder, for et råt og cool look!

Materiale: 18K guldbelagt- og sølvfarvet rustfrit stål

Størrelse: 40 cm + 4 cm forlænger

Bredde: Fås i 3 tykkelserr: 2mm, 4mm og 6mm

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Tykkelse

2 mm, 4 mm, 6mm

Flere detaljer

Kæde halskæde

Vores Figaro kollektion, består af vores kæde halskæde, kæde armbånd og kæde øreringe. Alle smykkerne er en del af vores Waterproof-serie, der gør dem holdbare overfor ferskvand. Denne chunky halskæde følger en af de helt store trends, med fede ankerkæde smykker; også kaldet Panzer smykker. Disse panser smykker har været moderne i mange år, men er nu nået til den yngre målgruppe. Det fede ved smykkerne er deres unisex udseende, der gør at kollektionen kan bruges af alle uanset køn, alder eller andet. Er du interesseret i vores andre Figaro smykker, så kan du finde armbåndet her – og alle vores andre vandfaste smykker her.

Husk at du finder vores smykkeforretning i Aalborg midtby, hvor du altid kan click and collect dine smykker!

Leder du efter den perfekte gave? Så får du her den ideelle gaveidé til kvinden i dit liv!

Vores smykkesæt er en sikker vinder og laves i mange forskellige farver og kombinationer – samtidig med at du altid er garanteret en særlig pris!

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg ud af andre halskæder, vi har noget til enhver smag til gode priser! Vi leverer din vare på 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb!

Instagram: Se flere billeder af vores Figaro halskæde på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores fine ringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så vild med denne kæde som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Super flotte smykker, og de er virkelig i god kvalitet! Kom hurtigt frem med posten. Jeg går med dem hver dag. Vil helt sikkert bestille fra dem igen.
- Tina
Jeg modtog flat snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg bruger den hver eneste dag, og den ser stadig ud som ny! Jeg kommer 100% til at handel her igen, fordi de har så fine smykker til gode priser.
- Lone
Skøn hjemmeside! Super hurtig levering af et rigtig flot smykke. Indpakningen var rigtig fin og der var en beskrivelse med af, hvordan jeg bedst passer på smykket. Vil meget gerne handle her igen i fremtiden.
- Helle
Skøn webshop! Købte smykker til min kæreste forleden, og pakken modtog jeg under et døgn efter, jeg havde bestilt. Smykkerne er rigtig fine, og særligt til prisen.
- Jan
Smykkerne er af en virkelig fin kvalitet. Jeg købte et armbånd og en halskæde fra dem for et par år siden, og de ser stadig ud som nye. Jeg har mange smykker herfra, og jeg er meget tilfreds med det hele. Mix&Match konceptet er virkelig genialet og så søde! Klar anbefaling!
- Freja
Virkelig god service! Pakken var hurtigt klar til afhentning. Smykkerne har en god kvalitet, og de er super hurtige på deres kundeservice og rigtig flinke! Her handler jeg helt sikkert igen.
- Sally
    Din kurv (0)
    Ingen varer i kurven.
      Beregn forsendelse