Floral Hoops

229,00 kr.

Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Følg den blomstrede trend med vores små hoops, der kombinerer enkelthed og charme med et enkelt blomstervedhæng. Disse alsidige øreringe tilføjer et romantisk touch til din daglige stil og kan let tilpasses med eller uden blomstervedhænget. Skab to forskellige looks med det smarte design, der giver dig friheden til at tage vedhænget af og forvandle hoopsene til klassiske og enkle øreringe. Uanset om du foretrækker et sofistikeret udtryk med blomstermotivet eller en mere subtil stil, er disse øreringe det perfekte valg til at tilpasse dit look efter humør og lejlighed. Giv din stil et blidt og sofistikeret præg med disse små hoops, der udstråler tidløs skønhed.

Materiale: 14k guldbelagt- eller sølvfarvet rustfrit stål

Størrelse: Hoops: 1 cm (diameter), Vedhæng: 1cm

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Style

Flere detaljer
Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Super flotte smykker, og de er virkelig i god kvalitet! Kom hurtigt frem med posten. Jeg går med dem hver dag. Vil helt sikkert bestille fra dem igen.
- Tina
Jeg modtog flat snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg bruger den hver eneste dag, og den ser stadig ud som ny! Jeg kommer 100% til at handel her igen, fordi de har så fine smykker til gode priser.
- Lone
Skøn hjemmeside! Super hurtig levering af et rigtig flot smykke. Indpakningen var rigtig fin og der var en beskrivelse med af, hvordan jeg bedst passer på smykket. Vil meget gerne handle her igen i fremtiden.
- Helle
Skøn webshop! Købte smykker til min kæreste forleden, og pakken modtog jeg under et døgn efter, jeg havde bestilt. Smykkerne er rigtig fine, og særligt til prisen.
- Jan
Smykkerne er af en virkelig fin kvalitet. Jeg købte et armbånd og en halskæde fra dem for et par år siden, og de ser stadig ud som nye. Jeg har mange smykker herfra, og jeg er meget tilfreds med det hele. Mix&Match konceptet er virkelig genialet og så søde! Klar anbefaling!
- Freja
Virkelig god service! Pakken var hurtigt klar til afhentning. Smykkerne har en god kvalitet, og de er super hurtige på deres kundeservice og rigtig flinke! Her handler jeg helt sikkert igen.
- Sally
    Din kurv (0)
    Ingen varer i kurven.
      Beregn forsendelse