Moonstone Piercing

99,00 kr.

Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Denne smukke piercing er én af vores bestsellers! Den er super let at have i øret, og behagelig på grund af dens runde lås.

Materiale: 18K guldbelagt og sølvfarvet kobber

Størrelse: 7 * 3 mm

Stang: 9 mm

OBS! Sælges enkeltvis

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Style

,

Flere detaljer

Måne sten piercing smykke. Vores fine Moonstone Piercing ørering er en lille fin ørestikker med månemotiv og med klare sten. Dette lille fine piercing smykke er perfekt til dig med flere piercinger i øret. Øreringen har en rund kugleformet lås, som gør den behagelig at bære. Låsen skrues fast. Øreringen er også god til helix piercing da den runde lås gør den behagelig at sove på. Vores månesten piercing smykke er en klar favorit hos os!

Find vores store udvalg af piercingsmykker, helix øreringe og meget mere her på vores hjemmeside. Vi har smykker i enhver prisklasse til enhver smag. Klik dig rundt på siden og bliv fristet af alle de smukke smykker vi forhandler.

Følg os på Instagram her og find inspiration!

Se også vores mange andre smukke smykker lige her.

Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Super flotte smykker, og de er virkelig i god kvalitet! Kom hurtigt frem med posten. Jeg går med dem hver dag. Vil helt sikkert bestille fra dem igen.
- Tina
Jeg modtog flat snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg bruger den hver eneste dag, og den ser stadig ud som ny! Jeg kommer 100% til at handel her igen, fordi de har så fine smykker til gode priser.
- Lone
Skøn hjemmeside! Super hurtig levering af et rigtig flot smykke. Indpakningen var rigtig fin og der var en beskrivelse med af, hvordan jeg bedst passer på smykket. Vil meget gerne handle her igen i fremtiden.
- Helle
Skøn webshop! Købte smykker til min kæreste forleden, og pakken modtog jeg under et døgn efter, jeg havde bestilt. Smykkerne er rigtig fine, og særligt til prisen.
- Jan
Smykkerne er af en virkelig fin kvalitet. Jeg købte et armbånd og en halskæde fra dem for et par år siden, og de ser stadig ud som nye. Jeg har mange smykker herfra, og jeg er meget tilfreds med det hele. Mix&Match konceptet er virkelig genialet og så søde! Klar anbefaling!
- Freja
Virkelig god service! Pakken var hurtigt klar til afhentning. Smykkerne har en god kvalitet, og de er super hurtige på deres kundeservice og rigtig flinke! Her handler jeg helt sikkert igen.
- Sally
    Din kurv (0)
    Ingen varer i kurven.
      Beregn forsendelse