Plain Hoops Sæt

189,00 kr.

Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Sæt med 3 stk. hoop øreringe i forskellige størrelser.

Dette creol sæt er et must have i din smykkesamling – runde øreringe er blevet er klassisk og moderne smykke, som passer til enhver stil. Hoop øreringene har en klik-lås, som gør dem nemme at låse fast i øret.

OBS! Sættet består kun af 3 individuelle øreringe, så ønsker du 3 øreringe til hvert øre, skal du bestille 2 x sæt

Materiale:14K guldbelagt- eller sølvfarvet rustfrit stål.

Størrelse: S: 1,2 cm. M: 1,4 cm. L: 1,6 cm

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Style

Flere detaljer

Små hoops

Små hoops i tre forskellige størrelser i et helt simpelt design. Sættet består af 3 små basic hoops, 1 stk. i størrelse 1,2cm, 1 stk. i størrelse 1,4cm, 1 stk. i størrelse 1,6cm. Hoop sættet er et must have i din smykkesamling. Små hoops er nemlig både klassisk, moderne og tidsløse og passer til enhver stil og outfit. Hoop øreringene har en klik-lås, som gør dem nemme at låse fast i øret uden at skulle fumle med en lås. Er du til et mere detaljeret look kan du se vores Crystal hoop set som er små hoops med sten i samme princip. Begge sæt indeholder 3 små øreringe, så hvis du ønsker at have til begge øre skal du lægge 2 par i kurven.

Små hoops og andre øreringe fra Winther Studio

Her hos Winther Studio tilbyder vi et kæmpe udvalg af populære øreringe. Du kan finde hoops, kædeøreringe, øreringe med vedhæng, ørestikker, øreringe med sten og så videre. Vi har øreringe i guld, øreringe i sølv, øreringe i rustfri stål og andre materialer. Du kan altså finde noget til enhver smag her hos os. Er du på udkig efter den perfekte øreringe gave til hende, så er du kommet til det rette sted! Vi har øreringe i forskellige prisklasser, og helt sikkert noget der passer til dit gavebudget. Vores Hoop sæt er en oplagt gaveide da det er et simpelt og klassisk smykke, der passer ind i de flestes smykkesamling. Har du brug for råd eller vejledning til den perfekte gave til teenageren, konfirmanden eller andet? Så sidder vi klar på kundeservice til at guide dig til den helt perfekte gave til hende.

Smykkeinspiration

Følg med på vores Instagram og bliv inspireret til dit næste smykkekøb! Her viser vi vores populære øreringe, populære ringe og andre populære smykker. Vi viser også vores fine nyheder og eksklusive smykkekollektioner. Vi håber du vil følge med og blive inspireret til dit næste smykkekøb!

Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Super flotte smykker, og de er virkelig i god kvalitet! Kom hurtigt frem med posten. Jeg går med dem hver dag. Vil helt sikkert bestille fra dem igen.
- Tina
Jeg modtog flat snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg bruger den hver eneste dag, og den ser stadig ud som ny! Jeg kommer 100% til at handel her igen, fordi de har så fine smykker til gode priser.
- Lone
Skøn hjemmeside! Super hurtig levering af et rigtig flot smykke. Indpakningen var rigtig fin og der var en beskrivelse med af, hvordan jeg bedst passer på smykket. Vil meget gerne handle her igen i fremtiden.
- Helle
Skøn webshop! Købte smykker til min kæreste forleden, og pakken modtog jeg under et døgn efter, jeg havde bestilt. Smykkerne er rigtig fine, og særligt til prisen.
- Jan
Smykkerne er af en virkelig fin kvalitet. Jeg købte et armbånd og en halskæde fra dem for et par år siden, og de ser stadig ud som nye. Jeg har mange smykker herfra, og jeg er meget tilfreds med det hele. Mix&Match konceptet er virkelig genialet og så søde! Klar anbefaling!
- Freja
Virkelig god service! Pakken var hurtigt klar til afhentning. Smykkerne har en god kvalitet, og de er super hurtige på deres kundeservice og rigtig flinke! Her handler jeg helt sikkert igen.
- Sally
    Din kurv (0)
    Ingen varer i kurven.
      Beregn forsendelse